Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Video laten ondertitelen door vertaalbureau Einion Media

Ben jij op zoek naar een ondertiteling bedrijf dat jouw video kan ondertitelen? Je video laten ondertitelen kun je laten doen door Einion Media. Dit vertaalbureau voor ondertiteling verzorgt professionele ondertiteling voor speelfilms, korte video’s, televisieprogramma’s, documentaires en meer. Je kunt je video laten ondertitelen van en naar alle talen. Van Swahilli tot Chinees, bij Einion Media werken ervaren native speakers, zodat jouw video altijd op hoog niveau ondertitelt is!

Waarom ondertiteling bedrijf Einion Media?

als je een video wilt laten ondertitelen, dan wil je dat dit goed gebeurd. Het is zonde als je een vertaalbureau voor ondertiteling inschakelt en er zitten fouten in de ondertiteling. Bij vertaalbureau Einion Media mag je rekenen op zeer hoge kwaliteit vertalingen en ondertiteling. Zowel inhoudelijk en grammaticaal kloppend alsook een perfecte timing, zodat beeld en ondertiteling goed synchroon lopen. Bij ondertiteling bedrijf Einion Media kun je rekenen op de volgende voordelen:

  • Professionele ondertiteling
  • ISO-gecertificeerde vertalingen
  • Ondertiteling naar alle talen: Spaans tot Chinees
  • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Ervaren native speakers
  • Voor de creatieve industrie

Over Einion Media

Einion Media is een vertaalbureau voor ondertiteling van films en video’s. Dit bedrijf vertaalt ondertiteling met veel passie. Per maand worden er duizenden minuten ondertiteld voor talloze grote en kleinere bedrijven. Ondertiteling toevoegen aan gesproken tekst is voor hen geen hogere wiskunde, maar Einion Media slaagt er altijd in om zeer hoge kwaliteit ondertitels af te leveren. Jouw ondertitelde video krijg je nergens zo goed!

Vaste vertaalpartner met voordelen

Einion Media valt bij veel bedrijven in de smaak en is dan ook vaak vaste vertaalpartner. Niet gek als je je bedenkt dat ze zeer hoge kwaliteit leveren en dat tegen een scherpe prijs kunnen bieden. Hoe dat kan? Ze rekenen als enige geen scripttoeslag, leveren hun eigen messcherpe transparante quicktimes voor verwerking in Premiere, Final Cut Pro of Avid en maken, indien gewenst, een kant-en-klaar product (tiko) met de ondertiteling in beeld gebrand.

Wil jij samenwerken met dit vertaalbureau voor ondertiteling?

Wie een vertaalbureau voor ondertiteling zoekt is bij Einion Media aan het juiste adres. Dit persoonlijke bedrijf denkt graag met je mee en is zeer servicegericht. Een groot voordeel? Je kunt snel bij ze terecht met jouw vertaalopdracht voor ondertiteling. Moet jij als spoedklus een video laten ondertitelen? Geen probleem bij Einion Media! Binnen 2 uur heb je al een vrijblijvende offerte, waarna ze snel voor je aan de slag gaan met ondertitelen.

https://www.einionmedia.com/