Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Manuka honing kopen

Manuka Honing heeft de afgelopen decennia een cultstatus gekregen. Mensen zijn niet alleen geboeid door de diepe, aardse smaak, maar ook door de gezondheidsvoordelen van Manuka Honing. Maar wat zijn nu precies de voordelen van Manuka Honing en wat is er met Manuka dat het zo gunstig maakt voor onze gezondheid? Lees dan verder. 

Manuka Honing kopen

Manuka Honing is een zwarte honing gemaakt door bijen die de bloemen van de Manuka-struik bestuiven en endemisch is in Nieuw-Zeeland. Manuka Honing heeft actieve ingrediënten die het inherente antibacteriële eigenschappen geven, waardoor het zich onderscheidt. Het bevat actieve componenten die het inherente antibacteriële eigenschappen geven, waardoor het zich onderscheidt van normale honing. Het werkt als een prebioticum omdat het niet-verteerbare koolhydraten bevat die bekend staan als oligosachariden. Deze koolhydraten kunnen door de mens niet worden verteerd, maar de bacteriën in onze buik wel. Het gebruik van oligosachariden als brandstof verhoogt de hoeveelheid ‘gezonde’ bacteriën in ons spijsverteringskanaal. Als je opzoek bent naar echte Manuka Honing?  Bezoek onze website Manuka honing kopen voor meer informatie.

Manuka Honing kopen

In onderzoeken is aangetoond dat Manuka Honing helpt beschermen tegen maagzweren door te werken als een ontstekingsremmer en mogelijk te helpen bij de behandeling van infecties die zweren en zure oprispingen kan veroorzaken. Er zijn ook aanwijzingen dat Manuka Honing kan helpen bij het genezen van andere soorten darminfecties. Moderne studie kijkt momenteel naar de duidelijke voordelen van huidverzorging met Manuka Honing. 

Manuka Honing kopen

Manuka bevat krachtige antibacteriële eigenschappen. Manuka bevat krachtige antibacteriële eigenschappen waardoor het een verscheidenheid aan huidziekten kan genezen die worden veroorzaakt door schimmels. Antioxidanten in Manuka jagen op schadelijke vrije radicalen. Deze kunnen weefselbeschadiging veroorzaken, wat kan leiden tot kanker en veroudering. Manuka is uitstekend geschikt voor weefselregeneratie. Met alle vermeende voordelen van Manuka Honing, is het geen verrassing dat deze honing over de hele wereld aan populariteit wint.