Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Transport naar Duitsland, Engeland, Frankrijk of Rusland

Wilt u het transport van goederen uitbesteden aan een externe partij? Sintrex de Poppe verzorgt transport over de hele wereld, zowel binnen als buiten de EU. Wij verzorgen zowel regulier transport als spoedtransport van goederen naar diverse landen. Denk bijvoorbeeld aan:

Sintrex ontzorgt

Als betrouwbare partner nemen wij alle aspecten van het transport voor onze rekening. Sintrex de Poppe ontzorgt op het gebied van regulier transport, spoedtransport, transportverzekeringen, opslag van goederen en douane formaliteiten.

  • Opslag
  • Transportverzekeringen
  • Douane formaliteiten
  • Spoedtransport

Regulier transport

Als full-service transportbedrijf is Sintrex de Poppe gespecialiseerd in wereldwijd transport. Wij verzorgen regulier transport naar landen binnen de Europese Unie, aangrenzende landen, maar ook naar andere continenten. Met vestigingen in Nederland, Duitsland, Letland en Rusland zijn we door heel Europa verspreid. Ons brede netwerk stelt ons in staat u exceptioneel transport aan te bieden. We hebben niet de beschikking over onze eigen materialen, wat ons in staat stelt flexibel te werk te gaan. Hierdoor kunnen we ook verschillende soorten ladingen vervoeren.

Spoedtransport

Dient u goederen te transporteren en is er haast bij? Voor spoedtransport zaken heeft Sintrex de Poppe een eigen transportbedrijf opgericht, genaamd ABC Koerier. Wij hebben transporteurs in dienst die binnen slechts 20 minuten bij uw laadplek aanwezig kunnen zijn. Na het inladen van de goederen zal de transporteur gelijk op weg gaan om het spoedtransport te verzorgen. De omvang van de lading is niet van belang. Spoedtransport van zowel kleine als grotere ladingen is mogelijk. ABC Koerier staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Opslag van goederen

Sintrex heeft de beschikking over een eigen opslagloods. Deze is gevestigd in Gildehaus (Duitsland), vlakbij Oldenzaal. Wij kunnen dus ook uw partner op het gebied van warehousing en distributie zijn. Onze opslagloods wordt gebruikt voor tijdelijk opslag, distributie en het ompakken, inpakken en uitpakken van vrachten. Er is genoeg ruimte voor allerlei soorten goederen, van verschillende formaten.

Douane formaliteiten

Ook worden indien gewenst alle bijkomende douane formaliteiten door ons verzorgd. Met Sintrex als uw partner wordt uw zending zonder enig oponthoud door de douanewereld geloodst. Wij verzorgen import documenten, export documenten, transit documenten, alsmede fiscale diensten.

https://www.sintrex.nl/