Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Rijk worden doe je zo!

Het is voor sommige mensen de ultieme droom: rijk worden. En, laten we eerlijk zijn, geld biedt veel voordelen en mogelijkheden die het leven leuker kunnen maken. Wil jij rijker worden, maar lijk je maar niet vooruit te komen en blijft het maar bij dromen? Check dan hier wat tips die je misschien wel helpen om eindelijk wel rijk te worden.

Inzicht in geld

Als je rijk wil worden moet je eerst weten wat hoe het ervoor staat. De belangrijkste vragen zijn:

  • Wat komt er per maand binnen aan inkomsten?
  • Wat zijn de maandelijkse kosten?

Vervolgens kijk je kritisch

Geef je het geld uit aan zaken die je eigenlijk helemaal niet blij maken of zijn er goedkopere alternatieven die net zo fijn zijn? Vaak zie je dat iemand nog doorlopende abonnementen heeft van iets, waar allang niet meer echt gebruik van wordt gemaakt.

Meer geld verdienen van krantenwijk naar een DGA salaris 2021

Meer geld verdienen doe je met verschillende zaken. Als je grote stappen wil maken is het handig om bijvoorbeeld aandelen te kopen voor passief inkomen en een beter betaalde baan te zoeken. Je kunt wel uitrekenen wat je verdient met een krantenwijk. Dat is geen vetpot. Het is dus slim om een baan te zoeken die meer oplevert. Ook is het belangrijk om je in te lezen in alles wat over geld gaat. Weet jij bijvoorbeeld wat een dga salaris is?

 Een dga salaris was in 2021 een mooi begin van rijk zijn. Een gebruikelijke dga salaris was in 2021 47.000 euro. Een gebruikelijke dga salaris in 2021 is lager dan het huidige gebruikelijke dga salaris in2022. Het dga salaris in 2021, maar ook het dga salaris in 2022 wordt niet bepaald door de dga.

Denk je dat een betere baan en meer geld niet voor jou is weggelegd? Dan is het hoogtijd om dit idee te veranderen. Als je niet gelooft dat dit mogelijk is, zal het niet gebeuren. Dat is echt de eerste stap.

https://hetsalariskantoor.nl/nieuws/dga-salaris-2021/

Gerelateerde artikelen

Karin’s Health & Wellness

Nordson is een gerenommeerde naam

De vloerenspecialist in Amsterdam