Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Een tuinkantoor bouwen: binnen no-time zit je op jouw eigen werkplek

Het thuiswerken is ontdekt en in volle gang. Het thuiswerken is enorm toegenomen. Veel mensen ervaren de voordelen dat thuiswerken met zich meebrengt. ’s Ochtends hoef je niet voor dag en dauw op om aan te sluiten in de file en daar eindeloos veel tijd aan kwijt te raken. Overdag laat je de hond uit, zet je snel de wasmachine aan of ga je even sporten, het kan en mag tussendoor. Toch zitten er ook wat nadelen aan thuiswerken. Soms heb je de luxe in huis niet om een kamer te verbouwen tot werkplek. Heb je weleens gedacht aan een tuinkantoor bouwen? Dit is de perfecte oplossing om werk en privé te scheiden.

 

De voordelen van een tuinkantoor bouwen in de achtertuin

Je bent aan de keukentafel aan het werk en je dochter komt vragen of ze een koekje mag eten. Daarna zit je in een -meeting en moet je je verstaanbaar maken boven het geluid van bijvoorbeeld de wasmachine, ruziënde kinderen en een blaffende hond die graag naar buiten wilt. Dit is vast herkenbaar? Thuiswerken is erg fijn, maar kent ook nadelen als je geen goede werkplek hebt om je weg te trekken. Na een hele dag aan de keukentafel werken krijg je rug- en schouderklachten, vele achtergrondgeluiden maken dat je je misschien niet goed kan concentreren. Een tuinkantoor bouwen verlost je van deze problemen, daar heb je namelijk je eigen werkplek.

 

Hoe ziet een tuinkantoor er dan uit?

Ook als je niet zo’n grote tuin hebt, is een tuinkantoor bouwen alsnog mogelijk. Een kantoor in de tuin is compact, maar vooral slim ontworpen. Een houten kantoor is goed geïsoleerd, in de winter hoef je geen kou te lijden en in de zomer is het lekker koel. Je kantoor is voorzien van verwarming, elektra en ook een vaste data-aansluiting is mogelijk, je bent dus vab alle gemakken voorzien.