Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Alles wat je wilt weten voor je een e-sigaret gaat kopen

Het zal de eerste keer niet zijn dat je over een E-sigaret hoort. Steeds meer mensen lopen met een elektronische sigaret. Een e-sigaret kopen is even wat anders dan een pakje sigaretten, een eerste investering vraagt net iets meer in de portemonnee. Hoewel er wordt gesproken over het roken van een e-sigaret, rook je in dit geval eigenlijk niet. De elektronische sigaret werkt op batterijen en ervoor zorgt dat een bepaalde vloeistof verdampt, in plaats van rook adem je waterdamp in. Een e-sigaret voorzie je van vullingen met vloeistof. Deze vullingen worden ook wel e-liquids genoemd.

 

Een e-sigaret kopen doe je met de juiste navulling

Zonder de juiste navulling voor je sigaret kan je eigenlijk maar weinig. Wanneer je net overstapt van de gewone sigaret, zou je beter kunnen kiezen voor een e-liquid met tabakssmaak, zodat de overgang niet al te groot is. Verder zijn er een hoop verschillende smaken die je kunt kiezen. Wil je je nicotinegebruik afbouwen, koop dan een navulling die niet of nauwelijks nicotine bevat, ook daar zitten de nodige verschillen in.

 

De voordelen van het overstappen en daarin een e-sigaret kopen

Op een e-sigaretten wordt vrij weinig belasting geheven wat deze sigaretten soort goedkoper maakt. Wanneer je een e-sigaret gaat kopen om mee te roken krijg geen teer meer binnen, stikstofmonoxide en koolmonoxide maken nauwelijks nog kans in het lichaam, omdat er dus geen rook vrij komt bij de e-sigaret. Wil je helemaal van de nicotine af? Er zijn invullingen met een lager of zelfs geen nicotinegehalte, dit is handig voor het afbouwen. Bovendien is de e-sigaret compact en neem je het makkelijk mee wanneer je op stap gaat. Omdat het geen as afgeeft, hoeft je ook nooit meer te zoeken naar een asbak op zoek naar een asbak.