Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Een uitje op zondagmiddag in de frisse buitenlucht voor jong en oud

Eerlijk is eerlijk: een luie zondag is zo nu en dan heerlijk, maar op sommige dagen heeft u juist zin om iets te ondernemen. Om nieuwe ervaringen op te doen, de sleur te doorbreken en uw energieniveau juist op een actieve manier aan te vullen. Het kan moeilijk zijn om te bepalen wat u dan precies kunt doen. Een uitje op zondagmiddag in de frisse buitenlucht is altijd een goed antwoord. U brengt uw zondag zo op een heel andere manier door en bovendien doet de buitenlucht uw gezondheid goed.

Knotshockey, levend tafelvoetbal en nog veel meer

Waar u het leukste en meest uitgebreide aanbod aan groepsactiviteiten vindt? Op De Westernboerderij! De groepsaccommodatie in Didam is geheel in de stijl van het Wilde Westen ingericht. U wordt aan het begin van de middag ontvangen met een kop koffie of thee en neemt vervolgens deel aan diverse westernactiviteiten. Zo kunt u tijdens dit uitje op zondagmiddag knotshockey of levend tafelvoetbal spelen, maar ook gaan boogschieten of spijkerslaan.

Een groepsuitjesspecialist waar u het hele jaar door terechtkunt

Bent u in de wintermaanden op zoek naar een uitje op zondagmiddag? Dat is op deze locatie geen enkel probleem. Dé groepsuitjesspecialist van Gelderland biedt behalve outdooractiviteiten ook indooractiviteiten. Deze bevinden zich allemaal op dezelfde locatie, die overigens eenvoudig te bereiken is. De Westernboerderij is gelegen in Didam, midden in de prachtige natuur.

Overnacht midden in de natuur

Ligt Didam voor u niet naast de deur? U kunt op dezelfde locatie namelijk ook dé groepsaccommodatie van Didam boeken. Overnachten kan er in diezelfde westernstijl. U slaapt in een tipi in de natuur. Voor een gebrek aan comfort hoeft u bij deze groepsaccommodatie in Didam niet te vrezen: elke tipi heeft zijn eigen koelkast en verwarming. Ook staan de bedden al klaar, waardoor u enkel nog een kussen en een slaapzak hoeft mee te nemen.