Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Ontspan met deze wellness goodies van BABOR

 

Heeft u ook weleens stressvolle dagen op uw werk? Het is dan erg van belang dat u ook een beetje ontspant. En wat kan er nou nog meer ontspannend zijn dan een dagje naar een wellnessresort? Nu kan dit niet doorgaan door de wereldwijde pandemie, maar daar hebben wij een goede oplossing voor gevonden! U kunt namelijk de producten die in een wellnessresort worden gebruikt, zelf in huis halen! Op de webshop van Quality Wellnessresorts staan veel producten van BABOR, en kan dus ook een BABOR webshop worden genoemd. Van gezichtsproducten tot lichaamsproducten tot make-up, ze hebben het allemaal in het assortiment! Benieuwd naar meer producten van BABOR? U leest het hier!

 

Diverse BABOR producten

Met de producten van Quality Wellnessresorts zit u goed wanneer u wel toe bent aan een beetje ontspanning. Door het ruime aanbod van deze partij is er genoeg keuze. Heeft u behoefte aan heerlijke gezichtsproducten? Of wilt u de make-up proberen van BABOR? Wij hebben de categorieën in een overzicht gezet:

 

  • We gaan het eerst hebben over de gezichtsproducten, deze bestaan uit fijne lipbalsems tot een ampullenkuur tot lekkere creams. Deze producten zorgen ervoor dat u er weer als herboren uitziet!
  • We gaan verder met de reinigingsproducten. Deze producten zorgen er voor dat uw gezichtshuid gezond en schoon blijven. U kunt denken aan peelings, tonics en cleansers.
  • Als derde komen de lichaamsproducten. U kunt kiezen uit bodylotions, heerlijke creams, handverzorgingsproducten, douche en haar producten, UV bescherming, deodorant en parfums! De keuze is reuze!
  • De make-upproducten van BABOR zijn zeker van goede kwaliteit. Deze categorie bestaat uit gezichtsmake-up, nagelverzorging en nagellak. Op deze manier kunt u na de reiniging en de heerlijke gezichtsproducten nog de hele dag genieten van de make-up!
  • Om een dagje ontspanning compleet te maken, verkoopt Quality Wellnessresorts ook nog badjassen, hammamdoeken en slippers, zo kunt u ultiem genieten!

Meer weten over de producten van BABOR?

Bent u benieuwd geworden naar meer producten van BABOR? Dan kunt u een kijkje nemen op de webshop van Quality Wellnessresorts. Daar kunt u ook nog meer informatie vinden. Heeft u behoefte aan advies? Dan kunt u ook terecht bij Quality Wellnessresorts. De specialisten staan u graag te woord. Stuur een mailtje naar shop@qualitywellnessresorts.nlom al uw vragen te kunnen stellen!

https://shop.qualitywellnessresorts.nl/