Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Een theoriecursus doen in Rotterdam

Woon jij in Rotterdam of omstreken en wil jij super graag je theorie-examen in één keer halen? Dan kant dat met een theorie cursus Rotterdam. Binnen een dag word jij helemaal klaar gestoomd om glansrijk dat theorie-examen te halen. Want urenlang naar een boek staren is niet een effectieve leermethode. Je moet goed de verschillende verkeerssituaties kennen en daarmee helpt de spoedcursus jou. Jij zult binnen een mum van tijd de stof van binnen en buiten kennen. Voor maar 99 euro kun jij in een keer voor je motortheorie-examen slagen. 

 

Hoe slaag je dan binnen één dag in Rotterdam?

Maar hoe kan het dan dat je wel binnen een dag slaagt met een spoedcursus in Rotterdam? Dat is vrij eenvoudig uit te leggen. De meeste mensen hebben naast hun werk of schoolwerk namelijk helemaal geen tijd om te leren voor hun theorie-examen. Het is altijd super veel stof dat je moet kennen en daar vergissen de meeste mensen zich in. Bij de spoedcursus krijg je daarom de hulp van een ervaren docent. Hij of zij weet alles over het verkeer en de veel voorkomende verkeerssituaties. Je gaat dan ook samen oefeningen maken en verschillende verkeerssituaties doorlopen. Oefening baart kunst, zeggen ze wel. Ook komen er meerder ezelsbruggetjes aanbod die jou bij het herinneren van de stof helpen. De docenten doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij klaar bent voor het examen. Je hoeft ook niet zelf een reservering te maken bij het CBR want dat doen de docenten voor jou. Jij kunt dan meteen na de cursus het examen maken.

 

Hoe verloopt de theorie cursus in Rotterdam dan?

Het is natuurlijk wel fijn om van tevoren te weten hoe de cursusdag verloopt. Je moet voor de spoedcursus wel vroeg je bed uit want de dag begint al om zeven uur. Dan ga je meteen aan de slag met het erin stampen van de stof samen met de docent. Dit duurt ongeveer vier á vijf uur. Het is even doorzetten maar daarna ben jij zelfverzekerd genoeg om het examen met succes te maken. Alles komt dus aanbod tijdens die uren, van vervelende strikvragen tot aan ezelsbruggetjes. Niet kan jou nog verassen tijdens het motortheorie-examen. De cursus wordt altijd gegeven aan een klein groepje, daardoor is er genoeg tijd voor persoonlijke begeleiding. Na de verzorgde lunch is het tijd om in de auto te stappen op weg naar het CBR. Daar kun je dan het theorie-examen afleggen. Dit duurt ongeveer 30 minuten.