Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Waar laat u een borstvergroting doen?

Wie op zoek is naar een goede kliniek om een borstvergroting te laten uitvoeren, is bij Mediclinic op de juiste plaats. Voor een borstvergroting nabij Antwerpen is dit een voor de hand liggende kliniek, want de artsen en het ondersteunend personeel hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van de procedure. Weet u zeker dat u een borstvergroting wilt laten doen, of twijfelt u nog en wilt u graag een consult met een deskundige? Kies dan voor een betrouwbare kliniek, waar u goed geholpen wordt.

Wat houdt een borstvergroting precies in?

Borsten vergroten is een van de meest voorkomende plastische ingrepen. Veel vrouwen voelen zich onzeker over hun lichaam en krijgen hun zelfvertrouwen terug nadat ze deze procedure hebben laten uitvoeren. Maar een operatie is nooit zonder risico’s. U doet er dus wel goed aan om een kliniek uit te zoeken waar men hygiënisch en secuur te werk gaat. Voor een borstvergroting in de buurt van Antwerpen kunt u het best langsgaan bij Mediclinic.

Op consult bij de arts

Het traject begint altijd met een consult met de arts. Samen met hem of haar spreekt u uw wensen en eisen door en bekijkt u of een cosmetische ingreep iets voor u is. De arts heeft pasprotheses, waarmee u precies kunt zien wat u kunt verwachten als resultaat van de operatie.

Het uitvoeren van de borstvergroting

Wanneer u ervoor kiest om de ingreep uit te laten voeren, zal die plaatsvinden terwijl u geheel onder narcose bent. De arts brengt de prothese in via een kleine opening, en plaatst die tussen of achter de spieren van de borst. Na een kort herstel kunt u hiermee alles doen: sporten, bewegen en zware dingen tillen. De operatie is relatief eenvoudig en de kans dat er iets misgaat is niet erg groot.

Laat uw borstvergroting uitvoeren bij een betrouwbare kliniek

Wilt u een borstvergroting nabij Leuven of Antwerpen laten doen? Dan maakt u een goede keuze als u Mediclinic overweegt. De deskundige arts en het ervaren personeel geven u het resultaat waar u van tevoren op hoopt.

https://www.mediclinic.be/nl