Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Nieuwe veiligheid: receptiediensten van security host

Hebt u de nieuwe veiligheid voor uw bedrijf al ontdekt? Want de klassieke bedrijfsbeveiliger, die is passé. Deze tijd vraagt om een andere aanpak: de combinatie van receptiediensten en beveiliging door een security host. Waarom? En wat levert het u op? Bravo Beveiliging geeft u graag een kijk op het succes hierachter.

 

Oude receptiediensten verdwijnen

De vertrouwde receptionist verdwijnt bij veel (grote) bedrijven. De klassieke receptiediensten werken deels nog wel, maar schieten op een aantal fronten inmiddels ook te kort. Wat is er aan de hand?

Allereerst zit de bekende receptionist vaak minstens 8 uur op zijn plek, maar… er is eigenlijk niet continu werk. Tussendoor duimen draaien (of erger: privégesprekken voeren of spelletjes spelen) komen helaas vaker voor. Daarnaast is op steeds meer plekken veiligheid een issue. Vanwege bedrijfsgeheimen. Omdat er gewerkt wordt met gevaarlijke goederen of chemicaliën. Of omdat men simpelweg niet zo maar iedereen meer binnen wil hebben.

Hoe moet dat nu verder met die receptiediensten? Dat leggen we u hieronder uit.

 

Receptiediensten met beveiliger

De oplossing is eenvoudig. De receptionist en zijn werk vanuit de receptiediensten zijn nog nodig, maar vragen om meer kwaliteiten dan vroeger. Zie hier de intrede van de security host: de vroegere objectbeveiliger die nu ook de rol van huismeester, receptionist en gastheer speelt. Met een mix van veiligheidskennis/diploma’s, onderhoudstalent en contacteigenschappen.

 

Belangrijke verschillen met oude receptiediensten

Voor de traditionele receptiediensten had u meestal te maken met een vrouw. Die stond onder meer mensen aan de balie te woord, wees de weg, reserveerde de spreekkamer en nam pakketjes aan. De security host van nu geeft die vertrouwde receptiediensten een upgrade. Dus dat werk blijft en krijgt versterking van echt beveiligingswerk. Ontdek hieronder welk werk een security host van Bravo Beveiliging u bijvoorbeeld graag uit handen neemt.

 

Taken uitgebreide beveiliging bij receptiediensten

Deze en andere taken verzorgt de security host graag naast uw receptiediensten:

  • badges klaarleggen en terugnemen
  • bijhouden wie wanneer kwam en ging
  • camera’s in de gaten houden
  • waar nodig identiteit controleren en mensen fouilleren
  • controleren op brand, inbraak en meer

 

Meer talenten inzetten

De security host van Bravo Beveiliging weet ook zijn weg in onveilige situaties. Dankzij training schat hij het sneller in als dingen niet kloppen. Daarnaast buigt hij dreigende escalatie sneller om dankzij goed gekozen woorden. Verder valt deze host op door zijn integere houding; een kenmerk waar we onze mensen zorgvuldig op selecteren.

 

Nieuwe stijl receptiediensten: veilig gevoel

Wat ook kenmerkend is voor het werk van de security host? Veel personeel én bezoekers zeggen dat ze zich door hun aanwezigheid veiliger voelen. Met de receptiediensten nieuwe stijl straalt u immers uit dat er iemand over hen waakt.

 

EHBO & BHV: onderdeel van nieuwe receptiediensten

De receptiediensten zitten in vrijwel elk bedrijf logischerwijs vlak bij de ingang. Van nature vormt dat ook de centrale plek waar mensen snel aankloppen bij problemen. Een wondje? Een hartstilstand? Een indringer? Even de receptie bellen. Daarom vindt u bij Bravo Beveiliging mensen die naar wens ook de EHBO en BHV voor u regelen. En een ontruiming oefenen. En het rampenplan onder de loep nemen.

 

’t Beste van 3 werelden

Met een security host voor uw receptiediensten hebt u dus het beste van drie werelden: veilig, vriendelijk en gastvrij. Scheelt u ook aardig in de kosten, want u hebt niet voor elke taak meer de hele dag apart mensen nodig. Wilt u er meer over weten? Geef ons een rondleiding in uw organisatie. Dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. Aan de hand van de praktijk die we dan aantreffen, ervaart u zo ook meteen hoe we verder denken dan onze taak op papier is… Neem contact op via telefoonnummer 085-773 10 77.

https://bravobeveiliging.nl/