Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Droogloopmat

Een droogloopmat is een van de meest gebruikte vloermatten in alle branches. Bijna iedereen is bekend met dit soort matten, dit zijn meestal de accessoires op de eerste verdieping die we tegenkomen bij het betreden van een commerciële of industriële omgeving. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt een droogloopmat meestal geïnstalleerd in de hoofdingangen of entrees in verschillende omgevingen. Dit type vloermatten, ook wel entree- of binnen-buitenmatten genoemd, is ontworpen voor speciale toepassing tussen het interieur en de buitenkant van elk gebouw. Hun voornaamste doel is om vuil, vocht, puin, sneeuw enz. op te vangen dat van buitenaf wordt meegevoerd om de binnenruimte schoon, veilig en onbeschadigd te houden. Ze hebben ook andere secundaire toepassingen en ze worden hieronder allemaal behandeld.

Ze helpen vloeren te beschermen commerciële entreematten zijn speciaal ontworpen met superieure functionaliteit om vloeren te beschermen tegen vuil buiten. Enkele van de meest populaire soorten worden vinylmatten genoemd omdat ze zijn gemaakt van het winterharde polymeer. Dergelijke matten zijn voorzien van speciale noppen en ribbels om schrapen mogelijk te maken en ook om vocht van de mat naar de grond te leiden. Door allerlei soorten vuil van buiten op hun oppervlak te vangen, zorgen commerciële entreematten ervoor dat de binnenvloeren en mattenoplossingen niet worden beschadigd door agressief vuil, chemicaliën en water.

Een droogloopmat biedt vloerveiligheid ingangen binnen en buiten zijn enkele van de gevaarlijkste vloeroppervlakken in een gebouw. Dit komt door hun voortdurende blootstelling aan barre weersomstandigheden en omgevingsfactoren, waardoor deze gebieden meestal nat en erg glad zijn. Zonder een goede droogloopmat lopen uw gezinsleden, medewerkers en klanten het risico om uit te glijden en te vallen bij het betreden van uw huis of bedrijfspand. Om dergelijke ongelukken te voorkomen, heeft een droogloopmat een geribbelde bodem en bovenkant die voldoende tractie bieden om te voorkomen dat iedereen omvalt en valt bij het betreden van een gebouw.

Een droogloopmat kan commercieel worden gebruikt voor advertenties zoals hierboven vermeld, is een droogloopmat meestal het eerste dat u tegenkomt bij het betreden van een gebouw. Dit betekent dat ze ongetwijfeld uw aandacht zullen trekken en een blijvende indruk op uw geest zullen maken als ze op enigerlei wijze uniek lijken. Om optimaal te profiteren van hun optimale plaatsing, gebruiken de meeste bedrijven hun vloermatten voor de ingang voor advertenties. Een dergelijke droogloopmat wordt ook wel een logomat genoemd omdat ze meestal het officiële logo of de populaire merknaam van het bedrijf op hun gezicht hebben. En om hun promotionele effect te versterken, worden deze matten meestal aangepast met kleurrijke afbeeldingen en indrukwekkende kleuren die het imago van het bedrijf accentueren.

Waar is een droogloopmat van gemaakt? Droogloopmatten kunnen binnenmatten, buitenmatten of een hybride van beide zijn. Binnenmatten worden net binnen de deur geïnstalleerd, terwijl buitenmodellen net buiten de deur worden geplaatst. Buitenmatten worden meestal gemaakt van stevige materialen, zoals rubber en vinyllussen, om bestand te zijn tegen buitenomstandigheden. Aan de andere kant worden binnenmatten meestal gemaakt van gezellige aantrekkelijke materialen zoals tapijtvezels om hun esthetische aantrekkingskracht te versterken en het interieur van het huis aan te vullen. Over het algemeen zijn binnen-buitenmatten de meest functionele entreematten omdat ze zowel binnen als buiten doorkruisen. Dit betekent dat dit soort entreematten over de entree kunnen worden gebruikt om binnen met buiten te verbinden. Ze bevatten meestal een combinatie van winterharde en aantrekkelijke materialen.

https://www.deurmatdirect.nl/droogloopmat