Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Betrouwbare en comfortabele taxi in Nijmegen

Voor mijn werk vervoeren de taxichauffeurs van Taxi Nijmegen D.T.C. mij regelmatig van en naar Nijmegen. De taxiritten zijn altijd comfortabel en snel. Dankzij de professionele en flexibele chauffeurs kan ik rustig en ontspannen doorwerken in de taxi. Een vergadering voorbereiden of een telefoongesprek voeren is geen enkel probleem. De taxichauffeurs zijn betrouwbaar en discreet. Ik vertrouw ze volledig.

Binnen 10 minuten voor mijn deur

D.T.C. belooft service, gastvrijheid en stiptheid aan hun klanten en dat komen ze zeker na. Ik kan 7 dagen per week, 24 uur per dag een taxi van en naar Nijmegen Dukenburg bestellen. Zelfs een paar minuten voor vertrek kan ik ze nog bellen en staan ze binnen 10-15 minuten voor mijn deur. Echt een topservice!

Klantenkaart: geen instaptarief of voorrijkosten

Omdat ik vaak gebruik maak van de taxiservice van Taxi Nijmegen D.T.C. heb ik een klantenkaart aangevraagd. Een aanrader, want klanten met een klantenkaart ontvangen flinke kortingen. Hoe langer de taxirit duurt, hoe hoger de korting. Ook hoef ik dankzij mijn klantenkaart geen instaptarief, eerste aanslag of voorrijkosten te betalen.

Diverse betalingsmogelijkheden

Daardoor zijn de taxiritten een stuk voordeliger in vergelijking met andere taxicentrales. De korting kan oplopen tot wel 50 procent. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden bij Taxi Nijmegen D.T.C. Zo kan ik betalen met contant geld, pin, factuur en creditcard. Zelf betaal ik altijd met mijn zakelijke creditcard. Handig, veilig en gemakkelijk!

Goedkope tarieven

Zonder klantenkaart zijn de prijzen nog steeds erg goedkoop in vergelijking met andere taxebedrijven. D.T.C. hanteert standaard meter tarieven. Voor een taxirit voor één tot vier personen gelden de volgende tarieven:

  • Instaptarief: 3,19 euro
  • Bedrag per kilometer: 2,35 euro
  • Tarief per minuut: 0,39 euro
  • Wachttarief per uur: 43,94 euro

Luchthavenvervoer: van Nijmegen naar Schiphol

Naast zakelijk vervoer en particulierenvervoer biedt Taxi Nijmegen D.T.C. ook luchthavenvervoer aan. Eén keer heb ik van deze dienst gebruik gemaakt. Ik ging op zakenreis naar Singapore en had een taxi nodig om vanuit Nijmegen mijn nachtvlucht op Schiphol te halen. Ook voor vervoer naar andere binnen- en buitenlandse luchthavens staat D.T.C. klaar voor hun klanten.

Taxi Nijmegen D.T.C. heeft mij altijd veilig, comfortabel en snel naar mijn eindbestemming gebracht!

https://taxinijmegendukenburg.nl/ Taxi Nijmegen D.T.C. Adres: Heeskesacker 1023, 6546 JA Nijmegen Telefoon: 0248454020 Provincie: Gelderland