Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Maak met deze tips je tuin winterklaar!

Elke tuin is anders. Van klein naar groot, van vol naar leeg. Het is een verlengstuk van je huis. Je zou het een soort tweede huis kunnen noemen. Je kunt er genieten van de natuur. Vooral in de zomer worden tuinen het meest gebruikt, toch kun je in de winter ook eenvoudig genieten van je tuin. Als je handige beslissingen maakt, heb je in de winter net zo veel aan je tuin als in de zomer. In deze blog gaan we je drie tips geven over het optimaliseren van je tuin, speciaal voor de wintertijd. Lees dus snel verder!

  1. Maak het comfortabel 

Om lekker in de tuin te kunnen zitten aankomende winter en de winters daarna, raden we aan om een goede lounge set aan te schaffen. Loungesets kun je bij diverse partijen kopen. Wij raden 4seizoenentuinmeubelen. nl aan. Hun loungesets zijn voordelig en je kunt alles online bestellen via de webshop. Ook heb je gratis verzending bij een bestelling boven de 500 euro en ze bezorgen het zelf. Wil je meer weten? Kijk dan even op hun website.

  1. Keep it burning

Een warm vuurtje is eigenlijk onmisbaar in de wintertijd. Investeren in een vuurkorf of haard is dan ook zeker geen gek idee. Daarbij is vuur niet alleen warm, maar het is ook ontzettend sfeervol. Als je hebt gekozen om een vuurtje te laten branden, probeer dan de warmte vast te houden. Je kunt namelijk wel bij een vuur gaan zitten, maar dat betekent nog niet dat je ook daadwerkelijk warm zit. Daarom raden we aan om te kiezen voor een goede bescherming tegen de kou en wind. Kies bijvoorbeeld voor windschermen of een overkapping.

  1. Maak het helemaal af

We kunnen natuurlijk niet de aankleding vergeten. Maak het gezellig, met een aantal grote statements. Als je kiest voor een aantal grote elementen, hoef je ook niet al te veel naar binnen te halen op regenachtige dag. Een paar kaarsen en windlichten en een lekker warm kleed zijn nooit overbodig. Maak het af met fijne kussens en je bent eigenlijk al heel snel klaar. 

Dit waren onze tips, bedankt voor het lezen!

 

https://www.4seizoenentuinmeubelen.nl/