Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Pakketjes verzenden doe je zo!

Wanneer je je kleding niet meer past of niet meer mooi vindt, is het een idee om het online te verkopen. Alleen dan zit je weer met de vraag hoe je het pakketje het beste op kunt sturen. Iets waar je over na moet denken is welke verpakking je nodig hebt om het op te sturen. Wanneer je het namelijk in een verzenddoos verstuurt, moet je zelf de verzendkosten betalen omdat het een te groot pakket is voor de brievenbus. Hiervoor hebben wij de beste oplossing gevonden, namelijk verzendzakken! Deze verzendmethode heeft veel voordelen en is makkelijk te gebruiken. In deze blog zullen we dieper in gaan op de voordelen van deze handige verpakking!

Hierom is een verzendzak handig!

Wanneer je een verzendzak vergelijkt met een verzenddoos, heeft het alleen maar voordelen. Een verzendzak is namelijk kleiner dan de verzenddoos en neemt dus een stuk minder ruimte in beslag. Daardoor passen ze ook door de brievenbus bij de ontvanger, waardoor de ontvanger ook niet thuis hoeft te zijn wanneer het pakketje wordt gebracht. Dit scheelt je veel verzendkosten omdat het pakketje door de brievenbus past en dus gewoon mee kan met de postbode. Wanneer je een verzendzak wilt gaan kopen, moet je goed letten op dat je een vocht- en stofafstotende verzendzak aanschaft. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je pakketje kapot of vies aankomt. Benieuwd naar welke soorten verzendzakken er zijn? Wij vertellen het hieronder.

Diverse verzendzakken

Wanneer je kijkt op de webshop www.blokpackaging.com zie je dat ze onderscheid maken tussen twee verschillende verzendzakken, namelijk de CEOX en de E-green verzendzak. De CEOX is gemaakt van plastic en is 100% recyclebaar. De E-green verzendzak is gemaakt van kraftpapier. Deze is ook 100% recyclebaar en bovendien kan je deze vaker gebruiken! Denk dus goed na welke verzendzak je wilt aanschaffen!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het bestellen van verzendzakken? Neem dan een kijkje op de website van Blok Packaging. Deze aanbieder is namelijk de specialist in alle soorten verpakkingsmateriaal! Daarnaast kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Blok Packaging om antwoord te krijgen op al je vragen!

 

https://blokpackaging.com/