Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Een sfeervolle zwarte keuken

Zwart is het nieuwe wit voor de keuken. Het is een stijlvolle en tijdloze kleur. Kies je voor een geheel zwarte keuken of zwarte details? U kunt met zwart in ieder geval alle kanten op. Deze kleur is geschikt voor zowel moderne als klassieke keukens. Gaat u binnenkort renoveren of verhuizen en wilt u een nieuwe keuken kopen/ Wellicht is een zwarte keuken iets voor u. lees hier een aantal inspirerende ideeën voor een zwarte keuken.

Zwarte keukens in verschillende stijlen

Wist u dat een zwarte keuken bij veel woonstijlen past? Heeft u een licht interieur dan zorgt een zwarte keuken voor een mooi contrast. De kleur zwart sluit goed aan op een modern en minimalistisch interieur, maar past ook heel mooi bij een industriële woonstijl. Ook de materialen voor uw keuken bieden vele mogelijkheden. Gaat uw voorkeur uit naar een zwarte marmeren keuken of hoogglans zwarte keukenkastjes? Combineren is ook een optie. Zo staat zwart erg mooi en warm met houten elementen. Vindt u alles zwart iets te overheersend? Kies er dan voor bepaalde onderdelen in het zwart, bijvoorbeeld de afzuigkap of alleen het aanrechtblad of de kasten.

Een zwarte wand

Een wand zwart maken zorgt ook voor warm gevoel. U kunt bijvoorbeeld de keukenwand zwart schilderen of kiezen voor zwarte tegels op de wand. Op deze manier overheerst de kleur zwart niet en ziet het er toch erg sfeervol uit. Kleuren zie mooi staan bij zwart zijn wit, grijs en houttinten. Een andere optie is het plaatsen van een donkere vloer. Een woonvloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in een huis. De keuze van een goede vloer is daarom erg belangrijk. In het assortiment van Keukencentrum de Vries vindt u woonvloeren, zoals pvc vloeren en vloertegels in diverse kleuren, waaronder grijs/zwart tinten.

Zwarte keukenmaterialen

U kunt zwart ook stap voor stap doorvoeren in uw keuken. Begin eens met keukenmaterialen in het zwart. Hierbij kunt u denken aan keukenmachines of spatels en keukenrekjes. Indien u al een zwarte keuken heeft is het mooi om dan juist te kiezen voor keukengerei in lichtere kleuren, zoals items van hout. Om er een mooi geheel van te maken zijn kleine groene plantjes een goede toevoeging. Dit zorgt voor frisheid. En als u kiest voor kruidenplanten heeft u ook altijd verse kruiden bij de hand! Meer inspiratie voor uw keuken opdoen? Bekijk de keukens van Keukencentrum de Vries en laat u inspireren!

https://www.keukencentrumdevries.nl/