Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Hier haal jij je zomerkleding!

De zomer breekt aan en je haalt de zomerkleding van de zolder. Er zit vast nog wel iets tussen wat je leuk vindt, maar wat nieuwe items kunnen natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig veranderd de mode snel, waardoor je binnen de kortste keren een geheel nieuwe outfit hebt! Een partij die wij aanraden om nieuwe duurzame kleding aan te schaffen is LANCO Mode. Deze partij heeft een ruim assortiment, waardoor je zeker weten met een leuk setje thuiskomt! Wil je meer weten? Lees dan snel door!

Ze bestaan al sinds 1977

LANCO Mode is een partij die al een tijdje bestaat, namelijk al sinds 1977. En ze hebben vanaf het begin seniorenmode verkocht, daarom kunnen we zeker zeggen dat ze de echte specialist zijn op dit gebied. Daarnaast is het geen doorsnee seniorenmode. Ze gebruiken namelijk vlotte en gezellige kleuren, leuke printjes en geweldige dessins. En ze zorgen er ook nog eens voor dat de kleding comfortabel zit, voornamelijk aan de hand van elastische kwaliteit. Op deze manier zit de kleding altijd als gegoten en doe je er ook jaren mee! 

Deze stijlen heeft LANCO mode in het assortiment

LANCO mode heeft meerdere stijlen in het assortiment, namelijk een klassieke collectie en een vlotte eigentijdse collectie. Bij de klassieke collectie staat voornamelijk het comfort en de pasvorm voorop, de kleding is zo gemaakt dat het als gegoten zit. Maar, de klassieke collectie is niet de collectie die ze 30 jaar geleden hadden. De stoffen en de materialen gaan zeker met de tijd mee. De vlotte eigentijdse collectie is een kleurrijke collectie met moderne printjes, maar het comfort en de pasvorm staan zeker ook hoog op het lijstje.

Meer informatie nodig?

Wil je meer weten over deze partij? Neem dan eens een kijkje op de website! Hier staat namelijk meer informatie op en je kan gelijk de collectie bekijken. Je vindt hier gegarandeerd geweldige zomerkleding, want LANCO mode heeft een ruim assortiment. Heb je nog een vraag? Schroom dan niet en neem dan gerust contact op met de klantenservice!