Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Dit zijn de voordelen van de rollenbaan.

Rollenbanen zijn de perfecte transportbanden, want zij kunnen bij verschillende werkzaamheden worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan het transporteren van verschillende soorten goederen. Deze kunststof rollenbanen worden gebruikt voor licht transport, zoals verpakkingen en voeding, maar ook voor zwaar transport zoals in de automobielproductie-industrie. Het is fijn om een ​​kunststof rollenbaan te kopen omdat het op verschillende gebieden gebruikt kan worden. Dit maakt jouw werk een stuk eenvoudiger. Meer weten over deze rollenbanen? Lees het in deze blog!

Waarom moet jij kiezen voor een rollenbaan in jouw productiehal? 

Wil jij een rollenbaan nemen, dan moet je jezelf van tevoren goed inlezen. Een rollenbaan is namelijk een grote investering die je niet zomaar doet. Neem dus contact op met een partij die gespecialiseerd is in verschillende soorten rollenbanen, zoals ACB transportband. Rollenbanen zijn uitermate geschikt voor automatisch transporteren van pallets, kratten, dozen etc. Zo is een rollenbaan erg geschikt als jij pallets gaat verpakken en coderen. Werk jij in een magazijn of distributiecentrum? Dan is de rollenbaan een geschikt hulpmiddel bij de werkzaamheden. Lees snel verder over de capaciteiten van de rollenbaan.

 

De capaciteiten van een rollenbaan

Rollenbanen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een aangedreven rollenbaan, een zwaartekracht rollenbaan of harmonica rollenbaan. Bepaal zelf welke rollenbaan het meest geschikt is voor jou. Heb je daar liever advies bij nodig? Dan helpen de specialisten van ACB transportbanden jou graag verder! Het is namelijk belangrijk dat jij de geschikte rollenbaan aanschaft. De rollenbanen van ACB transportbanden zijn geschikt voor verschillende toepassingen in de Agro & Food, Recycling & Bulk en Interne logistiek industrie. Maar er zijn altijd mogelijkheden en oplossingen voor andere situaties.

 

Wil jij meer weten?

Wil jij meer weten over de rollenbanen en wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Bekijk dan de website van ACB transportbanden. Hier vind je informatie, verschillende keuzes en meer. Neem gerust contact op met de specialisten, want zij voorzien jou van deskundig advies en beantwoorden al jouw vragen.

 

https://www.acb-transportbanden.be/