Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Subsidieadvies door Hezelburcht

Wanneer je binnen een bedrijf bezig bent met een project, is het wellicht mogelijk om daar een subsidie voor aan te vragen. Het is namelijk belangrijk dat bedrijven zich blijven innoveren. Bedrijven zullen zich sneller gaan innoveren als ze weten dat er een subsidie tegenover staat. Natuurlijk is het soms erg lastig om te weten op welke subsidie je recht hebt en wat de voorwaarden daarvan zijn. Hiervoor kun je de hulp inschakelen van specialisten, zodat zij je gedurende het financieringsproces bij kunnen staan en je kunnen voorzien van de juiste ondersteuning en informatie. Wil je meer weten over subsidies? Lees nu verder.

Subsidieondersteuning nodig?
Bij Hezelburcht kun je terecht als je op zoek bent naar subsidieondersteuning. Heb jij dus ambities en wil jij graag je bedrijf naar een hoger segment tillen? Kijk dan eens welke subsidies voor jou mogelijk zijn. Zij bieden namelijk graag al hun klanten optimale en strategische ondersteuning. Hiermee willen zij alle doelstellingen van hun klanten realiseren. Inmiddels hebben zij jarenlange ervaring en hebben zij veel innovatieve projecten langs zien komen. Wat voor project staat er bij jou op de planning? 

Verschillende soorten subsidies
Er zijn tal van subsidies mogelijk maar het is daarbij belangrijk om te weten voor welke subsidies jij in aanmerking komt. De WBSO subsidie, de Innovation Fund, Eurostars subsidie, Horizon 2020, en hernieuwbare energietransitie (HER+) zijn voorbeelden van subsidies waarvoor jij wellicht in aanmerking kunt komen. Weet jij niet welke het meest geschikt is voor jou? Laat je dan nu informeren door de specialisten van Hezelburcht.

Advies nodig?
Voor meer informatie over Hezelburcht verwijzen wij je graag door naar de website. Hier vind je alle subsidies, de voorwaarden en nog veel meer informatie over wat zij precies doen. Voor ondersteuning en advies kun je dus bij de specialisten terecht. Zij helpen je graag verder. Neem dus nu contact met ze op door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen.

https://www.hezelburcht.com/