Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Dakmeester dakdekkers in Scheveningen

Ik was op zoek naar een goed stel dakdekkers in Scheveningen. Omdat de dakpannen op mijn Scheveningse dak nodig aan vervanging toe waren. Op internet vond ik dakdekkersbedrijf R.A. Daktechniek. Zij zijn lid van de stichting Dakmeester en daarom mogen ze zichzelf ook Dakmeester noemen.

Daarnaast zag hun website er ook erg professioneel uit. Ik raakte overtuigd, dus ik nam snel contact met ze op. De communicatie verliep soepel en er kon direct een afspraak gemaakt worden.

Professionele inspectie

De dakdekkers voerden een professionele inspectie uit op mijn dak in Scheveningen. Nadien kreeg ik een rapport met aanbevolen reparaties. Het beste was om al mijn huidige dakpannen te vervangen door betonnen dakpannen. Deze pannen beschikken over een gladder oppervlakte en er zijn ook varianten met een glazuren toplaag.

Zorgvuldige en nette manier van werken

Nadat ik mijn akkoord had gegeven, vonden de werkzaamheden plaats. Ik hield alles heel goed in de gaten. Wat mij opviel was dat de dakdekkers in Scheveningen heel zorgvuldig en net werken. Ze hebben echt oog voor schoon werken. Daarnaast deden ze er alles aan om de overlast en rommel tot een minimum te beperken. De buurt en ik waardeerden dat zeer.

Ik ben erg tevreden over het eindresultaat. Mocht ik in de toekomst problemen met mijn dak in Scheveningen ondervinden, dan kies ik zeker weer voor de dakdekkers van R.A. Daktechniek!

R.A. Daktechniek is naast Scheveningen ook actief in Rijnsburg, Sassenheim, Lisse, Voorschoten en Leiden.