Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

De winter duurt voort en de (pijnlijke) koude voeten ook

Voor iedereen die al eens ijskoude voeten heeft gehad, is het misschien wel het meest nare dat degene heeft meegemaakt. Koude voeten, en het vervelende? Als ze eenmaal koud zijn worden ze ook moeilijk weer warm. Dit kan gigantische pijn veroorzaken, zeker voor mensen die hier gevoelig voor zijn. Er zijn gelukkig oplossingen in de vorm van verwarmde producten. 

 

Geen koude voeten meer door verwarmde sokken

Op het internet zijn er verschillende verwarmde sokken. Voor wintersporters worden de lange verwarmde sokken geadviseerd. Deze verwarmde sokken worden aangegeven als ‘Long Edition’ en zijn speciaal ontworpen voor wintersporters, waardoor de accu niet in de weg zit tijdens het skiën. Echter kunnen deze verwarmde sokken ook voor allerlei andere doeleinden gebruikt worden, zoals wandelen en fietsen.

 

Koude voeten tijdens het fietsen

Echter worden er voor fietsers andere verwarmde sokken geadviseerd. De ervaring is dat mensen die veelvuldig fietsen, sportkuiten hebben, waardoor het niet wenselijk is om hierover een lange sok te trekken. Speciaal hiervoor zijn de BERTSCHAT “Hiking Edition” verwarmde sokken ontwikkelt, dit is een korte sok die onder de kuit uitkomt. Hierdoor kunt u genieten van warme voeten tijdens het fietsen of het wandelen.

 

Alternatief voor verwarmde sokken

Ben je op zoek naar een alternatief voor verwarmde sokken? Dan zijn verwarmde zolen wellicht de uitkomst. Deze verwarmde zolen leg je eenvoudig in je schoenen en met een afstandsbediening kan je de warmte reguleren. Hierdoor kan je elk moment de juiste warmte stand instellen, waardoor je koude voeten op elk moment perfect verwarmd worden. De verwarmde zolen hebben een ingebouwde accu en zijn op zijn ‘dikst’ 15 mm. Hierdoor passen de verwarmde zolen eigenlijk in elke schoen, helemaal als je de originele schoenzool eruit haalt. 

 

Andere alternatieven voor verwarmde kleding

Aanbieder Comfort-Producten is de specialist in verwarmde kleding, hierdoor bieden zij een groot assortiment aan verwarmde kleding. Voor elk kledingstuk kan je er eigenlijk wel terecht, de verwarmde producten worden allemaal van energie voorzien door middel van een accu of krachtige powerbank. Hierdoor zijn de accu’s duurzaam en keer op keer te gebruiken. 

 

https://www.comfort-producten.nl/nl/