Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Zo vind je de beste sales professionals

Zo vind je de beste sales professionals 

 

Het vinden van goed personeel is een tijdrovende en dure klus. Je plaatst verschillende vacatures maar de reacties van kwalitatieve kandidaten blijft uit. De vacature zal toch een keer moeten worden opgevuld, maar waar vind je de perfecte sales professionals? Daar hebben wij een oplossing voor! Door de werving en selecties sales uit te besteden aan een recruitment bureau kun jij je focussen op je core business terwijl zij de beste sales professionals vinden. En dat gaat als volgt: 

 

  1. Bedrijfs intake 

Bij Match for Talent houden wij van een persoonlijke en transparante werkwijze. Voordat we met opdrachtgevers en kandidaten in zee gaan, houden we een intakegesprek. In het intakegesprek staat jouw bedrijf centraal. We leren het bedrijf, het product en de bedrijfscultuur graag beter kennen. De waardes van de onderneming zijn belangrijk om een kandidaat te zoeken die past binnen jouw bedrijf. 

 

  1. Opstellen van functieprofiel 

Na de intake hebben wij een beter beeld gekregen van wat jouw bedrijf doet en welke cultuur er binnen jouw bedrijf leeft. Nu is het de hoogste tijd om een functieprofiel te schetsen. In het functieprofiel kun jij als opdrachtgever aangeven wat jij als belangrijke eigenschappen en skills eist voor de functie. Wat zijn de harde en zachte eisen voor de functie? Wat voor opleiding moet de kandidaat hebben gevolgd? Aan het einde van het gesprek hebben we een duidelijk profiel opgesteld voor de vacature. 

 

  1. Selectie van kandidaten door het recruitment bureau 

Met het functieprofiel gaan wij op zoek naar de beste kandidaten. Wij nodigen geschikte kandidaten uit bij ons op kantoor en maken daaruit een voorselectie. Wij kijken of de persoon past binnen jouw bedrijf en of er een perfecte match is met de functie-eisen. Daarna leggen wij de kandidaten aan je voor en kunnen de échte sollicitatierondes beginnen. 

 

  1. Sollicitatiegesprekken met geschikte kandidaten 

Door de voorselectie van een recruitment bureau sales krijg je enkel kandidaten te zien of te spreken die potentie hebben. Met potentie bedoelen wij een potentiële match. Bij Match for Talent zijn we gespecialiseerd in het vinden van de perfecte match. De perfecte match met het bedrijf én de functie. Hierdoor kost het je minder tijd en voor je het weet heb je goede sales professionals aan het werk! 

https://www.matchfortalent.nl/