Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Borrelboot in Rotterdam

Bent u voor een speciale gelegenheid op zoek naar een borrelboot in Rotterdam of wilt u gezellig borrelen op de Borrelboot? We heten u graag van harte welkom bij Event op het Water. Geniet van de beste service, een heerlijk drankje, het uitzicht en uw gezelschap! Kijk snel op: eventophetwater.nl/partyboot/ of eventophetwater.nl/borrelboot/

 

Ook vaart Event op het Water met de borrelboot in Amsterdam. Daarnaast hebben we ook nog de gezellige BBQ boot die zowel in Rotterdam als Amsterdam vaart. En natuurlijk niet te vergeten onze partyboot, die vaart in vele steden zoals bijvoorbeeld Amsterdam of Rotterdam. Onze boten zijn erg geschikt voor diverse arrangementen. Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en diner arrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje.

 

Huur een borrelboot in Rotterdam om een leuke borrel te organiseren voor uw collega’s of vrienden. Dankzij onze Borrelboot in Rotterdam zal varen nooit meer hetzelfde zijn. Ervaar onze kwalitatieve dienstverlening zelf! Gegarandeerd een waanzinnige boottocht door de Rotterdamse wateren! Het is een hele beleving om op de Borrelboot in Rotterdam te varen. In de Rotterdamse havens wordt namelijk dag en nacht gewerkt. Hoe leuk zou u het vinden om op de boot tussen de sleepboten en zeeschepen door te varen? De tocht op de Borrelboot kan met recht een unieke én ware belevenis genoemd worden. Stap aan boord en geniet van een hapje en een drankje.

 

Wilt u ook een tochtje maken met onze Borrelboot door Rotterdam? Kies één van onze schepen en vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor u het weet, vaart u in prachtige wateren, terwijl u geniet van een gezellige borrel. Event op het Water beschikt over alle ingrediënten voor een geslaagde borrel en andere feesten. U kunt genieten van de beste kwaliteit dienstverlening, mooi aangeklede boten en we bieden goede service en heerlijke borrelhapjes tegen lage prijzen. Bent u benieuwd naar een borrel op een boot? Of wilt u reserveren of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.