Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Leuk kinderfeestje in Tilburg

Ben jij voor een groep kinderen op zoek naar een leuk kinderfeestje in Tilburg of omgeving? De leukste feestjes organiseer je samen met Flappie Kids. Wij bieden namelijk een ruim aanbod aan verschillende activiteiten voor kinderen aan, ideaal voor kinderfeestjes. In ons assortiment vind je altijd wel een feestje dat geschikt is voor jouw groep.

Leuke kinderfeestjes bij Flappie Kids

Door je kinderfeestje in samenwerking met Flappie Kids te organiseren geniet je van diverse voordelen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  • Prima prijs/kwaliteitverhouding
  • Ruim aanbod aan leuke kinderfeestjes
  • Voor Tilburg en omstreken
  • Originele en creatieve activiteiten
  • Veel ervaring met het organiseren van feestjes
  • Geschikt voor zowel jongens als meisjes
  • 1 begeleider per tweetal kinderen

Kinderfeestje in Tilburg voor meisjes en jongens

Als kinderen vinden meisjes vaak hele andere dingen leuk dan jongens. Daarom biedt Flappie Kids zowel activiteiten aan die leuk zijn voor meisjes als jongens. Of je nu een groep van enkel meisjes of jongens hebt, of een gemixte groep, bij ons zit je goed voor een creatief feestje. Denk bijvoorbeeld aan dansen in de kinderdisco, lekker graffiti spuiten, een escape room of een make-up feestje. Bekijk alle workshops en feestjes die wij organiseren op onze website voor het totale overzicht.

Flappie Kids: wie zijn wij?

Flappie Kids is een onderneming van John en Patricia. Wij hebben zelf 5 dochters en hebben daardoor goed geleerd hoe we leuke feestjes moeten organiseren. Hier halen wij veel plezier uit, waardoor we ook feestjes voor andere groepen kinderen zijn gaan organiseren. Zo hebben we inmiddels al vele feestjes mogen verzorgen, onder meer voor kinderen in steden als Haaren, Oisterwijk, Oosterhout, Udenhout en Berkel-Enschot.

Neem contact op voor meer informatie!

Ben je benieuwd naar de kinderfeestjes die wij in regio Tilburg verzorgen? Bekijk dan de mogelijkheden op onze website. Als je vragen hebt kun je ook direct contact opnemen door te bellen naar 06 273 040 30 of een e-mail te sturen. Het e-mailadres vind je op onze website.