Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Brownies: lekker voor bij de koffie of tijdens een film!

Vanuit de basis zijn brownies in principe vrij eenvoudige maar wel lekkere bakkerijproducten. Ze zijn geschikt voor het koffiemomentje maar ook voor tijdens het kijken van een film. Daarnaast worden er tegenwoordig hele creatieve dingen gedaan met brownies. Er worden namelijk hele smaakvolle kunstwerken van gemaakt. 

 

The Brownie Box 

Je zal vast niet altijd zoveel zin hebben om zelf brownies te maken. Daarnaast kan het zo zijn dat je jouw eigen gemaakte brownies nooit echt zo lekker vindt smaken. The Brownie Box kan je hiermee helpen! Bij hen kan je namelijk vrij eenvoudig hele lekkere smaken brownies bestellen. Zo kan je een selectie van verschillende smaken bestellen. Met uitzondering van zondag en maandag worden jouw brownies in principe in slechts één dag geleverd. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je jouw brownies wil ontvangen op een specifiek moment, zoals een verjaardag. In dat geval kan je een specifiek moment opgeven bij jou bestelling. Zo ontvang je jouw brownies op het door jouw gewenste moment. Hoe tof is dat!

 

Een smakelijk kunstwerk in een doos 

De mensen van The Brownie Box voorzien jou niet van zomaar een brownie. Ze maken namelijk hele kunstwerken van hun brownies. Je kan namelijk kiezen voor brownies in combinaties met andere lekkernijen en toppings. Denk hierbij bijvoorbeeld aan M&M’s, walnoten, stroopwafel, Oreo en veel meer! Op hun website vind je al hun andere smaken. Het leuke hieraan is dat je dus ook een selectie aan verschillende smaken kan maken. Maak er een feest van!

 

Bestellen bij The Brownie Box

Het bestellen bij The Brownie Box gaat erg eenvoudig! Je kiest namelijk de gewenste brownies uit en de hoeveelheid ervan. Vervolgens moet je jouw bezorggegevens invullen. Vergeet niet dat je er dus voor kan kiezen voor een specifiek moment van de levering van jouw bestelling. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om iemand te verassen met een lekkere brownie. Bezoek de website en kijk welke brownies jou lekker lijken!

 

https://www.thebrowniebox.nl/