Grotemarkt beraad Blog

Pagina’s

Meest recente berichten

Categorieën

Archieven

Grotemarktberaad

Laat IT voor je werken

Als ik jou vraag: Wil jij jouw IT verbeteren? Dan denk ik dat je JA zegt, maar niet weet waar je moet beginnen. Dát er veel te verbeteren valt op IT gebied is een feit. Zeker momenteel nu we allemaal weer massaal thuiswerken en optimaal gebruikmaken van digitaal vergaderen, op afstand data delen en de hele dag online verbonden zijn met elkaar. Want dat is het punt, zie je elkaar op kantoor, dan kies je 9 van de 10 keer voor een fysieke meeting. Maar zie je elkaar niet, bijvoorbeeld door de tijd waarin we nu leven, dan gaat IT een veel grotere rol spelen. Dat vraagt om een IT upgrade.

Die upgrade is nodig op IT volop voor je te laten werken. Dit betekent dat je met de juiste IT tools veel efficiënter werkt, beter communiceert en uiteindelijk veel meer uit je dag kunt halen. Werk je bij een bedrijf, dan worden de IT-zaken meestal goed voor je geregeld. Jouw werkgever kan dit in eigen beheer doen óf uitbesteden aan een IT partner. Think4 is zo’n partner. Wij werken voor heel veel klanten als ‘IT afdeling’ maar dan op afstand. 

Omdat wij voor de meest uiteenlopende bedrijven werken zien wij dagelijks heel wat IT vragen voorbij komen op onze helpdesk. Vaak gaat het om het functioneren van IT apparatuur, toegang tot cloudplatforms of het gebruiken van tools als Microsoft Office 365. De vragen die wij krijgen gaan bijna altijd over de producten en diensten die wij als IT partner implementeren. Het fijne is dat jij als klant of als gebruiker altijd contact met IT specialisten kan opnemen als je een vraag hebt. Deze supportservice zit in het pakket dat jouw werkgever bij ons afneemt. 

IT support op afstand is flexibel, want je hebt altijd de backup van IT experts die je kunnen ondersteunen. Ook hebben we een online tool om met jouw beeldscherm mee te kijken als je ons daar toegang tot verleent. Op deze manier kunnen wij vanuit Think4 de beste IT producten leveren en implementeren, maar ook voor je blijven beheren. 

Op deze manier weet je dat je jouw IT goed geregeld hebt. Voor een vast bedrag per maand heb jij de beste IT ondersteuning die je je maar kunt wensen, op elk moment van de dag. Want ook ’s avonds en in het weekend kunnen wij op afroep bijspringen bij issues of een complete netwerkverhuizing.

Wij adviseren onze klanten altijd: Laat IT voor je werken. Alleen dan profiteer je optimaal van de investeringen die je doet op IT gebied. De juiste tools om mee te werken, puur gericht op gebruiksgemak en efficiency, beter onderling kunnen communiceren en minder kans op fouten. Ook kun je met een goed gefaciliteerde IT omgeving de medewerkerstevredenheid naar een hoger level tillen. Dat is zeker in deze tijd belangrijk, omdat er van ons verwacht wordt dat we flexibel zijn en meer thuis werken. Dan moet ook je IT thuis goed geregeld zijn.

Think4 zorgt ervoor dat werkplekken overal, op kantoor en thuis, optimaal en veilig ingericht zijn. Naast het cloudplatform Office 365 waar in feite alle Microsoft apps in zitten die je nodig hebt, kunnen wij ook hardware voor elke werkplek verzorgen. Laptop voor thuis, vaste computer voor op de zaak, combinatie met docking station en eventueel extra beeldschermen, wij regelen alle IT die jij nodig hebt om optimaal flexibel te kunnen werken. 

En hebben wij je werkplek dan helemaal voor je ingericht, dan komt de laatste en misschien wel belangrijkste stap. Een veilige online IT omgeving! Want werk je online, dan brengt dat nu eenmaal risico’s met zich mee. Zichtbaar en onzichtbaar. Zo installeren wij een speciale tool voor email security en kan Think4 op afstand meekijken als er zich problemen mochten voordoen.

Ons doel is altijd om voor bedrijven en medewerkers de beste IT oplossing te realiseren. Daarbij kunnen we adviseren met zeer goed aangeschreven IT producten waar we zelf ook mee werken. Dropbox Business, Office 365 Business en Barracuda Total Email Protection zijn daar voorbeelden van. 

Wie weet kunnen we jouw bedrijf ook helpen met het optimaliseren van online werkplekken, snellere wifi of een meer solide netwerkverbinding.  Laat IT voor je werken. Vanuit Think4 weten we altijd antwoord op jouw IT vragen. Dus stel ze ons gerust!

 

https://www.think4.nl/
Grotemarktberaad

Schakel een webbouwer in

Grotemarktberaad

Elektrische haard

© 2021 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.