Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Borden met bedrukking: perfect als promotiemiddel

Snel ontbijtje, kantoorlunch of uitgebreid diner: wat het ook is, je hebt altijd een bord nodig. En ook in de horeca wordt elke maaltijd geserveerd op een bord. Dat maakt een bord met bedrukking dus een geweldig middel om promotie te maken voor je organisatie. Bovendien straal je eenheid en uniformiteit uit én is het voor klanten makkelijk om je bedrijfsnaam te onthouden. Heb je een cateringbedrijf en zijn je borden vaak op een andere plek, dan is een bedrukking natuurlijk ontzettend handig om verwarring te voorkomen. Zo weet iedereen direct dat de borden bij jouw bedrijf horen. 

Verschillende soorten borden bedrukken 

In de servieskast kom je meestal verschillende soorten borden tegen. Denk aan gebaksbordjes, ontbijtborden, dinerborden en soepborden. Vierkante borden, ronde borden of borden met een bepaald werkje. Borden in verschillende formaten en diameters. Welke varianten je ook in je assortiment hebt, je kunt ze allemaal laten bedrukken. Handig om te weten wanneer je een nieuwe bordencollectie wilt aanschaffen. Als je in een keer een nieuwe serie aanschaft, kun je overal dezelfde bedrukking op laten plaatsen.  

Bedrukking van de borden 

Hoe gaat het borden bedrukken in zijn werk? Dit wordt gedaan met zogenoemde “transferdruk” waarbij de afbeelding eerst op een transfervel wordt gedrukt waarna de opdruk op het series wordt geperst. In grote ovens wordt het logo als het ware in de borden gebrand. Het bord wordt verhit tot wel 900 graden. Dit zorgt ervoor dat het porselein zacht wordt, zodat inkt erin kan trekken. Nadat het bord is afgekoeld, is het porselein weer hard en staat er een prachtige krasvaste bedrukking op. Bovendien is de bedrukking vaatwasmachinebestendig, wat natuurlijk ontzettend handig is.  

Borden met bedrukking 

Voor borden met bedrukking kun je kiezen uit meerdere opties. Wil je een bedrukking die opvalt en direct in zicht komt, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bedrukking in het midden. Dat wordt ook wel de spiegel van het bord genoemd. Gaat je voorkeur uit naar een meer subtiele bedrukking, dan kun je ervoor kiezen om de rand van het bord te laten bedrukken. Afhankelijk van je logo kun je kiezen voor een bedrukking in een of meerdere kleuren.  

Ben je op zoek naar een bord met bedrukking van hoogwaardig porselein? Dan bij je bij een partij als Riké Group aan het juiste adres. Ook voor een kleine oplage borden kun je hier terecht.

Interesse? Bekijk onze website en ontdek het assortiment!

https://www.rikegroup.com/