Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Cadeautip: een bierglas graveren

Origineel verjaardagscadeau: een bierglas graveren
Zit jij er altijd ook zo lang over na te denken welk cadeau je nu weer moet schenken aan je vader of moeder? Een bierglas graveren is een hartstikke origineel idee! Hoe leuk is het als de jarige zijn biertjes binnenkort kan drinken uit een glas waar zijn of haar naam op gedrukt staat! Stop met het geven van cadeaubonnen of onzinnige prullaria en laat een bierglas graveren. In dit blog vertellen we je alles over de opties!

Bierglas graveren met je eigen tekst
Ga je een bierglas graveren, dan is het goed dat je nadenkt over hetgeen wat er op moet komen te staan! Je kunt het glas overigens maar één keer bedrukken. Probeer jezelf eerst de vraag te stellen ter gelegenheid van wat je een glas wilt geven. Een pasgetrouwd stel kan het voor de eeuwigheid erg leuk vinden om de trouwdatum terug te zien op een bierglas. Geeft iemand een verjaardagspartijtje, dan is het grappig om een leuk grapje vast te leggen op een glas. Zo wordt het drinken van een pilsje nog leuker dan voorheen! 

Op bedrijfsbezoek

Bent u te gast bij een klant en wilt u indruk maken? Laat een glas dan graveren met het logo van uw bedrijf. Wedden dat het goed in de smaak zal vallen? Maar ook het toevoegen van een gegraveerd glas aan een Kerstpakket kan tot de opties behoren!

Bestel je bierglas online

Ben je er al van overtuigd hoe leuk een bierglas graveren is? Er zijn meerdere online webshops die uw gewenste tekst kwijt kunnen op een glas. Een betrouwbare partij die gespecialiseerd is in het aanleveren van gegraveerde bierglazen, is Personal Surprise. Met een paar simpele clicks heeft u uw bierglas al gepersonaliseerd! Aangezien het glas vrijwel altijd als cadeau wordt gegeven, pakt deze partij het geheel altijd voor u in en wordt er bovendien een gratis wenskaart mee geleverd. Een echte aanrader dus!

https://www.personalsurprise.nl/