Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Rijlessen in Utrecht bij Autorijschool Galgenwaard

Wil jij rijlessen in Utrecht nemen en zoek je daarvoor nog een autorijschool? Zoek dan niet verder! Rijschool Galgenwaard in Utrecht is een voordelige rijschool met hoog slagingspercentage. Verder betaal je bij deze rijschool in Utrecht minder dan bij andere rijscholen in dezelfde omgeving. Neem dus direct contact op voor een proefles!

Jouw rijbewijs met studentenkorting

Bij Rijschool Galgenwaard kun je jouw rijbewijs met studentenkorting halen. Dit betekent dat je 10% korting krijgt als je een pakket kiest. Zorg dus dat je lekker voordelig uit bent en kies voor een rijlessen pakket in Utrecht.

Waarom deze rijschool in Utrecht?

  • Klantvriendelijk staat hoog in het vaandel
  • Scherp aan de prijs, in vergelijking met de concurrentie betaal je bij deze rijschool minder
  • Goed/Hoog percentage met slagen
  • Lid van de BOVAG, dus ga je failliet dan blijft het rijbewijs geldig
  • Zeer herkenbare en bekende naam rond Utrecht
  • Gratis vrijblijvende proefles
  • Flexibele tijden: in het weekend en ’s avonds

Snel en voordelig jouw rijbewijs in Utrecht

Daar Rijschool Galgenwaard een zeer hoog slagingspercentage heeft, ben jij er van gegarandeerd dat jij op een snelle en professionele manier jouw rijbewijs haalt. Je rijdt met ervaren instructeurs die jou wegwijs maken in de verkeersdrukte van Utrecht. Daarom kun je na het behalen van jouw rijbewijs met een gerust hart de weg op.

Dit hoge slagingspercentage is uniek dus aarzel niet en kies voor deze rijschool. Jij wil toch ook zelfverzekerd met jouw eigen auto over de weg?

Neem rijles in Utrecht!

Wil jij rijles in Utrecht nemen? Neem dan direct contact op met Rijschool Galgenwaard voor een proefles. Dit kun je doen door te bellen naar 030 280 0882 of door het contactformulier op de website in te vullen.