Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Wat doet een bedrijf binnen de facilitaire dienstverlening?

Ben jij op zoek naar facilitaire dienstverlening, omdat je verantwoordelijk bent voor een groot bedrijf of organisatie? In dit artikel bespreken wij wat een facilitair dienstverlener allemaal voor jou kan betekenen. 

schoonmaakdienstverlening

Allereerst bieden ze schoonmaakdienstverlening aan. Schoonmaken klinkt altijd eenvoudig, maar in principe is dit het fundament van veel organisaties. Stel je voor: jij hebt een prachtig hotel. Het is dan belangrijk dat de kamers altijd goed schoon zijn, want dit is het eerste waar gasten naar kijken. Sterker nog, gasten hebben liever een wat minder luxe kamer die volledig schoon is, dan dat ze gaan voor een luxe kamer veel troep. Daarom is het belangrijk dat de schoonmaak altijd in orde is. Een facilitair dienstverlener kan jou daar dan gelukkig bij helpen. Je hoeft dan geen negatieve recensies te vrezen, want daar heb je ongetwijfeld ook geen behoefte aan. 

24 uur receptie

Voor een hotel is de receptie ook zeer belangrijk, want dat is het aanspreekpunt voor gasten. Er kan immers altijd wat gebeuren in een hotel. Mocht er wat gebeuren, dan wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk kunnen melden. Een goed hotel heeft om die reden altijd een 24 uur receptie, zodat er altijd iemand is waarbij je terecht kunt. Bij de receptie moeten de gasten niet alleen van juiste informatie worden voorzien, maar het is ook belangrijk dat ze daar altijd vriendelijk te woord worden gestaan. De communicatie speelt een belangrijke rol en daar wordt ook ruime aandacht aan besteed. 

Andere diensten

Ook voor vele andere facilitaire diensten kun je terecht bij een specialistische partij. Je weet ongetwijfeld wel wat er zoal onder de facilitaire diensten valt. Eigenlijk alle belangwekkende zaken die geregeld moeten worden, maar wat er soms nog wel eens bij in kan schieten. Heb je als organisatie interesse gekregen? Dan zit je goed bij EW Facility Services, want zij kunnen je veel bieden.

https://www.ew.nl/