Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Waarom vilt onder je stoel?

Vilt onder je stoel is ideaal voor mensen die vaak met hun meubels schuiven. En dat doe je vaker dan je denkt, denk maar eens aan je eetkamerstoelen. De hele dag door schuiven je de stoelen aan. Dit kan lelijke krassen en beschadigingen opleveren aan je vloer. Tevens ken je vast wel dat irritante geluid van een stoel die over je vloer schraapt. Ook dat is verleden tijd als je vilt onder je stoel gebruikt.

Hoge kwaliteit vilt onder stoel

Vroeger gebeurde het vaak dat als je veelvuldig met je stoelen schoof, dat het vilt er al snel onderuit viel. Tegenwoordig is het vilt voor onder stoelen van veel hogere kwaliteit. Ze laten nu vrijwel niet meer los, ook al schuif je je stoelen de hele dag door. Doordat het vilt vrij dun is, zie je de stoel viltjes ook niet zitten. Gelukkig, want dit ziet er vaak niet mooi uit. Door de lange levensduur kan je er jaren mee vooruit en hoef je ze dus niet regelmatig te vervangen.

 

Soorten vilt voor onder je stoel

Of je nu een buisframe stoel hebt of een stoel met houten poten, ze zijn er in alle soorten en maten. Vilt onder stoel is geschikt voor alles ondergronden. Dus of je nu een betonvloer in huis hebt liggen of een parketvloer, stoel vilt kan je altijd gebruiken. Ook is vilt eenvoudig in gebruik en goedkoop te verkrijgen. Je kunt ze gemakkelijk zelf in het juiste formaat knippen en eenvoudig onder je stoelen plakken. Lelijke krassen en stoelen die over je vloer schrapen zijn zo dus verleden tijd.

https://stoeldopshop.nl/vilt-onder-stoel/