Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Tips voor de Meivakantie

Het duurt nog even, maar waarschijnlijk kun je al niet meer wachten: de Meivakantie… Grote kans dat het zonnetje zich tegen die tijd regelmatig laat zien en de temperaturen een stuk aangenamer zijn, waardoor je volop de lentekriebels te pakken hebt. Zonde om binnen te blijven te zitten! En omdat de kinderen nu ook nog eens vrij zijn, is de Meivakantie dé ideale periode om lekker met het hele gezin op pad te gaan. Er zijn genoeg leuke pretparken en dierentuinen in Nederland voor een gezellig dagje weg, maar waarom zou je er niet meteen een paar dagen aan vastplakken? Als je nu boekt met de aantrekkelijkste Meivakantie kortingen hoeven een paar nachtjes op een gezellig vakantiepark je helemaal geen rib uit je lijf te kosten. Zo hebben wij een prachtige actiecode voor Center Parcs en nog veel meer aanbiedingen.

En mochten die aangename temperaturen nu toch nog even op zich laten wachten (je weet het helaas nooit in Nederland), geen zorgen. Dan duik je toch gewoon het subtropisch zwembad in… 

Op safari in eigen land!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar daagjes op safari in eigen land? Een dagje Beekse Bergen is al een superleuke belevenis voor het hele gezin, maar het is toch nog veel gaver om ’s avonds ook tussen de dieren te blijven slapen? Dat kan op het Safari Resort. Overnachten op het vakantiepark of de camping behoren ook tot de mogelijkheden. Alle faciliteiten op de parken staan helemaal in het teken van safari en de jungle, wat ontzettend leuk is voor de kinderen. Je bevindt je middenin de natuur, waar je zowel kunt ontspannen als allerlei sportieve en spannende activiteiten kunt ondernemen. Waarschijnlijk ben je een groot deel van de tijd natuurlijk leeuwen, apen en olifanten aan het spotten, maar daarnaast is er nog genoeg tijd om een duik te nemen in het Junglebad, te spelen in Speelland of op de fiets de bosrijke omgeving te verkennen. ’s Avonds eet je een hapje in een van de gezellige restaurants, om je vervolgens weer op te gaan laden voor een nieuwe, spannende safaridag. 

Genieten van korting!

Wil je met een leuke korting de Meivakantie vieren op een vakantiepark? Er zijn genoeg leuke acties te vinden. Vanaf de parken van Landal GreenParks, Center Parcs en Roompot, kun je leuke uitstapjes maken naar diverse dierentuinen, pretparken en wellness centra in de buurt. Zo is Wildlands Adventure Zoo Emmen een leuk alternatief voor de Beekse Bergen, of kun je juist naar een kleinschalig dierenpark in de buurt. Oudere kinderen gaan misschien liever naar een spannend attractiepark als Walibi of de Efteling, terwijl er ook veel binnen- en buitenspeeltuinen voor diverse leeftijden door het hele land te vinden zijn. 

Toch hoef je voor vermaak in principe vaak het park niet eens af. Je kinderen kunnen gaan knutselen met het animatieteam, ga een potje midgetgolfen, neem een duik in het subtropisch zwembad en ’s avonds laat je jezelf van je sportiefste kant zien op de bowlingbaan. Met een beetje mazzel is het tijdens de Meivakantie heerlijk lenteweer, en kun je genieten van de buitenlucht. Maak een wandeling, fietstocht of ontspan bij het meer. Want het is juist ook zo lekker en belangrijk om goed uit te rusten tijdens je vakantie. Laat je verwennen met een goede massage, trek je terug in je luxe vakantiehuisje met een goed boek en geniet ’s avonds van al het lekkers in het restaurant. Je kinderen hebben het naar de zin, jij komt heerlijk bij en samen genieten jullie van alles wat er deze vakantie voorbijkomt. Maak er een Meivakantie van om nooit te vergeten!

https://parkaanbiedingen.nl/