Grotemarkt beraad
Image default
Zakelijke dienstverlening

Salland zorgverzekering afsluiten

Biedt uw huidige zorgverzekeraar niet meer de juiste zorgverzekering voor u? Dan kunt u aan het einde van het jaar overstappen naar een zorgverzekeraar die wel aan uw wensen voldoet. Een goede zorgverzekering biedt niet alleen ruime vergoedingen tegen een scherpe premie. Omkijken naar elkaar, meedenken met en bijdragen aan zorgverbetering in de regio is waar zorgverzekeraar Salland voor staat. Het maken van winst is niet aan de orde; het overgrote deel van de zorgpremie wordt besteed aan initiatieven die gericht zijn op het verbeteren van zorgkwaliteit. Bij Salland doen we er alles aan om zeker te weten dat u de beste zorg dicht bij huis kunt ontvangen.

Tandartsverzekeringen

Bij Salland heeft u naast een viertal aanvullende verzekeringen, de keuze uit drie tandartsverzekeringen. Een tandartsverzekering is nuttig als u periodiek de tandarts bezoekt. Als u ouder bent dan 18 worden reguliere tandartskosten namelijk niet meer vergoed vanuit de basisverzekering.  Een apart verzekering afsluiten is dan wel zo handig! De kleinste tandartsverzekering vergoedt tot 250 euro per kalenderjaar. Heeft u hieraan niet voldoende, dan kunt u kiezen voor een dekking van 500 euro. En de onze tandartsverzekering Top biedt een vergoeding van maximaal 1000 euro per jaar.

Collectieve zorgverzekering via werkgever

Bij Salland heeft u de mogelijkheid om korting te krijgen op uw zorgpremie. U kunt een collectieve zorgverzekering via werkgever afsluiten, zodat u en eventuele gezinsleden minder betalen. Salland heeft hiervoor afspraken gemaakt met verschillende bedrijven in de regio. Ook als u lid bent van een vereniging waarmee we een contract hebben afgesloten, komt u in aanmerking voor collectiviteitskorting. Op onze website kunt u zien of uw werkgever of vereniging voorkomt in de lijst. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft. Wij helpen u graag met het afsluiten van de beste zorgverzekering.

https://www.salland.nl/