Grotemarkt beraad
Image default
Zakelijke dienstverlening

Google SEA of SEO?

Ben je op zoek naar een manier om zo snel mogelijk bezoekers op je website te krijgen? Dan is Search Engine Advertising hiervoor de aangewezen methode. Met behulp van advertenties die gecreëerd worden in Google Adwords, komt jouw website per direct op de eerste pagina van zoekresultaten te staan. Google SEA is de snelste manier om uw website op de kaart te zetten en gegarandeerd meer bezoekers te krijgen. Het is hierbij wel belangrijk om goede, effectieve advertentie teksten te maken, zodat de beste resultaten worden behaald. Dit kunt u zelf doen, maar het is nog beter om dit uit te besteden aan een gespecialiseerd SEO bedrijf zoals Proseo.

SEO bureau Proseo 

Proseo behoort tot een van de eerste SEO bureaus in Nederland. Wij richten ons puur op zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google adverteren (SEA). Deze gespecialiseerde aanpak zorgt ervoor dat we de beste resultaten behalen. Bovendien werken wij graag samen met onze klanten, zodat we precies weten wat er van ons wordt verwacht. Als jij ons vertelt wat je wensen en doelen zijn, dan kunnen we een efficiënt plan van aanpak opstellen en aan de slag gaan. We kunnen niet alleen advertenties voor je maken, maar ook zorgen voor organisch verkeer op jouw website door middel van SEO.

SEO of SEA?

SEA kan ingezet worden als je direct meer bezoekers op je website wilt. Een voordeel van SEA is dat de advertenties heel gericht kunnen worden ingezet op een bepaalde doelgroep. Hierdoor zullen ook je conversies omhoog gaan. Een nadeel is dat je een bepaald bedrag betaalt iedere keer wanneer op je advertentie geklikt wordt. En wanneer de advertentie verwijderd wordt, zal ook het positieve effect wegvallen. Voor een lange termijn effect kan SEO ingezet worden. Het kost meer tijd om een goede basis te creëren, maar zal langdurig meer bezoekers naar je website krijgen en er zijn geen kosten aan verbonden. Neem voor meer informatie over onze diensten gerust contact met ons op.

 

https://www.proseo.nl/