Grotemarkt beraad
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verras uw zakelijke partners met een bijzondere vergaderlocatie op de Veluwe

Wanneer u op zoek bent naar een speciale locatie voor een vergadering met zakenpartners, collega’s of klanten, kunt u kiezen voor De Lunterse Boer. Een van de bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe is zeer geschikt voor zakelijke meetings. Bent u op zoek naar een locatie die u inspireert? De Lunterse Boer is al sinds 1953 een begrip in Lunteren en het Veluwse landschap. Deze specialist levert maatwerk waardoor u altijd de perfecte invulling van uw wensen vindt. Plan een bijeenkomst of vergadering zoals u die graag wilt. Deze accommodatie biedt verschillende arrangementen. Zo kunt u kiezen voor een dagarrangement of meerdaags arrangement. In beide gevallen zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar. Bespreek de opties om een perfecte vergadering te organiseren in combinatie met een heerlijke lunch of een diner. Wilt u graag uit eten in Ede en dit combineren met een vergadering? De Lunterse Boer maakt dit graag voor u mogelijk.

Organiseer een onvergetelijke bijeenkomst door één vergaderruimte te boeken

Organiseer een onvergetelijke bijeenkomst door een van de bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe te boeken. De Lunterse Boer helpt u graag bij de organisatie. Het Theehuis is zeer geschikt wanneer u op zoek bent naar een intieme plek waar u met een kleine groep van maximaal 10 personen wilt vergaderen of met maximaal 32 personen wilt dineren. Naast deze ruimte ligt een sfeervol terras waar ook gebruik van kan worden gemaakt. Wilt u met maximaal 40 deelnemers vergaderen? Kies dan voor de zalen Dennen en Horst. Deze zalen zijn van verschillende faciliteiten voorzien om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Maak gebruik van de digitale apparatuur die aanwezig is en voorzie uw zakenpartners van koffie, frisdrank of Spa. Komt u met een groep van maximaal 90 deelnemers? Geen probleem! De Lunterse Boer kan van de zalen Dennen en Horst een grote zaal maken. Wilt u bij het dagarrangement enkel koffie en thee schenken bij ontvangst? Of wilt u uit eten in de omgeving van Ede combineren met vergaderen? Wat uw wensen ook zijn. Deze specialist maakt er een groot succes van.

Ga uit eten in regio Ede

Ede is de perfecte stad om te bezoeken en om uit eten te gaan met uw zakenpartners. Bij De Lunterse Boer kunt u genieten van heerlijk eten in combinatie met een bezoek aan Ede of een vergadering in een van de bijzondere vergaderlocaties van de Veluwe. Geniet van verschillende seizoensgebonden gerechten en diverse koude en warme gerechten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met deze accommodatie.