Grotemarkt beraad
Image default
Beauty en verzorging

Permanente make-up bij Easy-Beauty

Heeft u dunne en of ongelijke wenkbrauwen? Misschien heeft u te veel geëpileerd? Dan bent u waarschijnlijk veel tijd kwijt om de wenkbrauwen bij te tekenen of gelijk te maken.

Wij hebben een duurzame oplossing voor mooie en volle wenkbrauwen waarbij dagelijks bijtekenen verleden tijd is; permanente make-up voor de wenkbrauwen! Mooie en volle wenkbrauwen hebben een verjongend, liftend effect en staan gewoonweg verzorgd. Easy-Beauty is een goed en betrouwbaar adres voor het plaatsen van permanente make-up met een natuurlijke uitstraling. Onze doelgroep is divers; van 18 tot 80! Jazeker, ook op oudere leeftijd biedt permanente make-up een uitkomst! U kunt ons vinden in Noord Brabant in ‘s Gravenmoer, tussen Breda en Tilburg.

Natuurlijk resultaat

Easy-Beauty is gespecialiseerd in het plaatsen van permanente make-up bij wenkbrauwen, lippen en ooglijn. Permanente make-up is heel persoonlijk. De kleur, de vorm, het moet volledig naar wens zijn. Iedere behandeling begint daarom met een gesprek. Hierin worden uw wensen besproken en vertellen we wat u kunt verwachten. Samen met de specialiste wordt gekeken naar de beste vorm en kleur. Easy Beauty werkt enkel met A-kwaliteit producten en materialen. U kunt rekenen op up-to-date kennis en ervaring.

Tatoeëren van de wenkbrauwen?

Velen vergelijken permanente make-up met wenkbrauwen tatoeëren. De gelijkenis is begrijpelijk. Beide methoden lijken erg op elkaar. Enkel wordt er bij een tatoeage het pigment diep in de huid aangebracht, bij permanente make-up wordt het pigment op een minimale diepte van de huid aangebracht. Hierdoor blijft permanente make-up 1 tot 3 jaar perfect zitten, waar een tatoeage levenslang blijft zitten.

Strikte richtlijnen hygiene

Na 1 tot 3 jaar zal de pigmentatie langzaam afnemen en zullen de wenkbrauwen bijgewerkt moeten worden. Geadviseerd wordt om de wenkbrauwen elke 1 á 2 jaar bij te laten werken, een zogenaamde ‘touch-up’. Doordat de permanente make-up niet zo diep in de huid wordt gezet is het zeer geschikt voor gevoelige zones, zoals de ogen, wenkbrauwen en lippen. Als u een allergie of overgevoeligheid heeft voor gewone make-up is permanente make-up een erg goed alternatief! Wij werken bij Easy Beauty volgens strikte hygiënische richtlijnen van het LCHV (Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid).

https://www.easy-beauty.nl