Grotemarkt beraad
Image default
Beauty en verzorging

Van Lennep Kliniek haalt het mooiste in je naar boven

Ongelijke lippen, smalle lippen of lijntjes bij de lippen kunnen ervoor zorgen dat je je onzeker voelt. Bij Van Lennep Kliniek kun je geheel vrijblijvend een afspraak maken om te kijken of lippen opvullen iets voor jou is. We hebben het dan over een moderne, cosmetische ingreep om subtiele vollere lippen te krijgen. Vanzelfsprekend wordt er niet alleen gekeken naar de lippen; het totale gelaat krijgt aandacht.

Veilige en pijnloze lipfillers, ervaren artsen

Met name tijdens het ouder worden kunnen lippen dunner worden. Het volumeverlies kan netjes aangevuld worden. Van Lennep Kliniek maakt gebruik van veilige fillers met hyaluronzuur, bijvoorbeeld Restylane Kysse en Juvederm Volbella. Deze natuurlijke fillers geven een mooi en zeer subtiel resultaat. Naast hyaluronzuur bevatten deze fillers een licht verdovende stof. De lippenbehandeling is daardoor compleet pijnloos. De ervaren artsen weten precies hoe het mooiste resultaat behaald kan worden. Het effect van de behandeling houdt circa 9 maanden tot een jaar aan. Fillers met hyaluronzuur zijn dus tijdelijk van aard. Vanzelfsprekend is er de mogelijkheid de behandeling te herhalen.

Anti- rimpelbehandeling op maat

Geen rimpel is hetzelfde, maar ze hebben wel gemeen dat ze vrijwel altijd ongewenst zijn. Een zeer afdoende manier om rimpels te verminderen is een rimpelbehandeling bij onze kliniek in den Haag of Oegstgeest. Veel mannen en vrouwen gingen je al voor! Er zijn in principe twee mogelijkheden.

Zonder injectables
Allereerst een rimpelbehandeling zonder injectables. Door middel van een bindweefselmassage of HydraFacial behandeling of peeling worden rimpels effectief aangepakt en wordt huidvernieuwing gestimuleerd.

Met injectables zoals Botox of fillers
De tweede mogelijkheid is een rimpelbehandeling met een van de volgende fillers: Radiesse, Sculptra, Restylane en Juvederm (hyaluronzuur) of Botox. Ook een combinatiebehandeling is mogelijk om het beste resultaat te bereiken.

Iedere behandeling begint met een intake. Je wensen worden besproken en het gelaat goed bestudeert. Vervolgens wordt er een behandelplan op maat samengesteld. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intake! Van Lennep Kliniek is telefonisch bereikbaar op: 070-737 00 88. Het emailadres is info @ vanlennepkliniek.nl.

https://www.vanlennepkliniek.nl/