Grotemarkt beraad
Image default
Beauty en verzorging

Voordelen cryolipolyse

Het idee om vet te bevriezen klinkt een beetje raar. Maar raak niet in paniek, het gaat over afslanken en, het werkt!

Een cryolipolysebehandeling  is eigenlijk het vernietigen van vetcellen op een niet-chirurgische manier. Met andere woorden, het lijkt op liposuctie, maar er is geen operatie nodig. Om u te helpen meer te begrijpen over deze unieke techniek voor figuurcorrectie, zullen we in dit artikel de behandeling, voordelen en de beste cryolipolyse apparaten bespreken die op de markt verkrijgbaar zijn.

Wat is vetbevriezing?

Vetbevriezing is een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie. In dit proces worden de vetcellen gedurende een bepaalde tijd ingevroren om ongewenst vet te verwijderen. Het cryolipolyse toestel met koelfunctie gebruikt geconcentreerde koeltechnologie om de cellen gericht te vernietigen. Deze cellen worden via het natuurlijke uitscheidingsproces uit het lichaam verwijderd.

Wat doet een cryolipolyse toestel?

Zodra het geselecteerde gebied is gemarkeerd met een markeerstift, wordt er een cryo anti vries coolpad  geplaatst om de huid te beschermen. Het cryo behandelkopstuk zuigt het vet op in zijn holle ruimte. De temperatuur in de applicator daalt tot een bepaalde graad en verdooft het gebied, wat resulteert in bevriezing en betekent de reductie van vetcellen.

Voordelen van vetbevriezing (Cryolipolyse)

Een van de vele voordelen van cryolipolyse is dat een deel van de vetcellen met 1 behandeling worden vernietigd, in tegenstelling tot andere programma’s voor gewichtsverlies waarbij eindeloos behandeld moet worden i.c.m. met strenge diëten. De vernietigde vetcellen worden uit het lichaam verwijderd, waardoor de kans op accumulatie wordt verkleind. Het is een niet-chirurgische procedure zonder littekens of hechtingen. De behandeling is binnen 1 tot 2 uur voltooid. De kans op gewichtstoename is heel klein en de resultaten zien er natuurlijk uit. Het helpt je om vet kwijt te raken op die lastige zone’s. De gunstige resultaten van het gewichtsverlies vergroten het zelfvertrouwen en stimuleert mensen om gezond te leven en de resultaten vast te houden. Nu u weet wat een cryolipolyse behandeling voor u en uw salon of afslankkliniek kan betekenen laten we graag onze nieuwste cryolipolyse apparatuur namelijk, het beste cryolipolyse toestel.

Het beste cryolipolyse toestel

Wat het beste cryolipolyse toestel is verschilt per ondernemer. De starter met een startersbudget wil een starterstoestel, want waarom betalen voor functies die niet worden gebruikt? We hebben starters, tussen starters en pro cryo apparaten en de PRO lijn voor de echte specialist. Met 2-3-4 of zelfs 5 behandelkopstukken hebben we bij Decryofabriek gegarandeerd een toestel dat bij u past. Cavitatie, RF , DUO behandelingen, en het kin kopstuk om zelfs de overhangende kin te reduceren. We got it!

Voordelen van een toestel van Decryofabriek

  • U staat er niet alleen voor!
  • Cursus op locatie
  • Marketing materiaal
  • Google, Facebook & Instagram marketing ondersteuning (tip!)
  • Salestraining
  • Garantie van 1 tot 3 jaar
  • Cryo opleiding
  • Cryo opstartplannen
  • Gebruikte toestellen
  • Inruil van toestellen

U kunt hier ook terecht voor een cryolipolyse opleiding tot cryo specialist en een cryo apparaat huren of leasen is mogelijk. Beginnen met cryolipolyse, of cryolipolyse professionaliseren met een nieuw toestel met de laatste afslanktechnieken kan samen met Decryofabriek.

Bent u klaar voor omzetverhoging met cryo-behandelingen en wilt u weten welk toestel het beste bij u past en welke mogelijkheden wij voor u hebben, kijk dan op www.decryofabriek.nl voor de nieuwste cryo apparatuur.

https://www.decryofabriek.nl