Grotemarkt beraad
Image default
Beauty en verzorging

Voor behandelingen met injecties moet je in Amsterdam zijn

Bij Injectables Amsterdam kunt u terecht voor alle cosmetische behandeling waarbij injecties worden gebruikt. We doen wekelijks veel behandelingen en hebben veel tevreden klanten. Denk hierbij aan het opspuiten van lippen en fillers die worden gebruikt om de huid weer strak te maken hierdoor zie je er weer jonger en verzorgd uit. Wij zijn specialisten met veel ervaring, en geven graag advies en tips. Graag altijd bellen voor het maken van een afspraak.   

Waarom kiezen voor onze praktijk?

Wij zijn een praktijk met veel ervaring op het gebied van deze cosmetische ingrepen. Wij weten dus wat we doen en gebruiken uitsluitend alleen de beste materialen. Daarnaast is het zo dat wij erg goed staan aangeschreven door artsen en ziekenhuizen. Zo worden de meeste mensen doorverwezen naar onze praktijk, en hebben wij zelfs klanten buiten Nederland die speciaal voor behandelingen naar onze praktijk in Amsterdam komen. Onze werknemers zijn gediplomeerd en mogen deze behandelingen dus uitvoeren. Wij raden aan om altijd klein te beginnen, we kunnen altijd meer gebruiken maar wat erin zit komt er het eerst naar niet meer uit. Denk dus goed na over een behandeling. 

Gevaren en tips 

Er zitten wel een aantal gevaren aan deze behandelingen, om te beginnen zijn fillers voor een lange periode. En blijft het zeker een jaar zitten, denk daarom altijd is goed na voor je iets laat doen. Daarnaast is het belangrijk dat je een goed praktijk uitzoekt, die vertrouwd en erkent is. En goed staat aangegeven en kan laten  zien dat ze de certificaten en de kennis hebben om deze ingrepen te kunnen doen. En of ze ook schoon te werk gaan en de juiste materialen gebruiken. Een slechte praktijk met goedkope fillers kan er voor zorgen dat je ontstekingen krijgt, op de plekken waar het spul is toegediend. In extreme gevallen kan dit blijvende schade opleveren en moet je zelfs geopereerd worden.