Grotemarkt beraad
Image default
Beauty en verzorging

Actieve ingrediënten om te combineren

Antioxidanten zoals vitamine C en E bestrijden en neutraliseren vrije radicalen in de huid die cellen beschadigen, waardoor uw huid er stralend uitziet en jonger aanvoelt. De UV-stralen van de zon zijn essentieel voor ons menselijk lichaam omdat ze vitamine D produceren, maar wanneer ze niet gereguleerd worden met de juiste zonverzorgingsproducten, kunnen ze leiden tot schadelijke effecten zoals vroegtijdige huidveroudering, hyperpigmentatie, verkleuring en kunnen ze ook het risico op huidkanker verhogen. Gelukkig kan het gebruik van hoogwaardige antioxidanten in je huidverzorgingsroutine je beschermen tegen deze schadelijke effecten door milieuverontreinigende stoffen tegen te gaan, zoals rook, smog en uitlaatgassen van auto’s, die gezonde cellen in ons lichaam aantasten.

Onze favoriete korean skincare huidverzorgingstip (die je echt kunt stelen) is het combineren van peptiden en siliconen. Verzachtende en verstevigende peptiden, zoals die in ons CORSX Serum, helpen om lijntjes te minimaliseren voor een vlekkeloze huid. Breng een laagje aan op een primer op siliconenbasis voor een vervagend effect en uw huid zal er gladder dan ooit uitzien zonder rimpels in het zicht. Bovendien helpt dit duo ook de huid te hydrateren en zorgt het voor een satijnachtige, dauwfrisse finish.

Naarmate we ouder worden, produceert ons lichaam steeds minder ceramiden. Daar komt nog bij dat dagelijkse factoren (zoals warm douchen, zeep en andere omgevingsfactoren) de huidbarrière ernstig kunnen verzwakken. Dit is een groot probleem voor de gezondheid van je huid. Producten verrijkt met ceramide helpen deze natuurlijke bescherming te versterken – en geven je je gladde, zachte huid terug. Ze helpen ook de huid die lijdt aan droogte, jeuk, jeuk en ontstekingen weer comfortabel te maken. En ze verminderen zelfs het ontstaan van rimpels door het herstelproces van uw huid te versnellen.<br><br>Omega vetzuren zijn essentieel in uw voeding – omdat ze uw lichaam helpen normaal te blijven functioneren. Maar sommige omega’s komen specifiek in de natuur voor, zoals Omega 6 en Omega 9. U kunt ze binnenkrijgen door zonnebloem- of olijfolie te eten. Of u kunt huidverzorgingsproducten gebruiken die deze omega’s bevatten om dofheid en tekenen van veroudering actief aan te pakken – terwijl u zich beschermt tegen toekomstige schade (aangezien ze de elasticiteit en stevigheid van de huid verhogen).

https://www.kocosmo.nl/