Grotemarkt beraad
Image default
Beauty en verzorging

Massage Zwolle – heerlijk ontspannen en genieten

Bent u toe aan een heerlijke massage in Zwolle? Bij schoonheidssinstituut Allure kunt u genieten van de beste massages. Kies uit ons brede aanbod de massage die perfect aansluit bij uw wensen en dan zorgen wij dat u heerlijk kunt ontspannen en tot rust kan komen.

Wij zijn een ervaren en deskundig schoonheidsinstituut dat u graag persoonlijk advies geeft. Bij ons kunt u te allen tijde vertrouwen op onze ervaring, vakmensen en uitgebreide specialisaties op het gebied van schoonheidsbehandelingen. Eigenaren Saskia en Willem creëren altijd een prettige, persoonlijke sfeer, waarbij hun professionaliteit zich elke keer weer kenmerkt. De combinatie van persoonlijk en professioneel maakt dat wij zo uniek zijn.

Uw behoefte en uw wensen staan altijd 100% centraal bij onze schoonheidssalon in Zwolle. Daar kunt u op bouwen!

Een massage in Zwolle-Zuid bij Schoonheidsinstituut Allure

Wij bieden diverse massages aan in Zwolle-Zuid. Namelijk sportmassage, bindweefselmassage, hot stone massage, aromasoul scrub-massage, ontspanningsmassage, Ayurvedische massage, Lomi Lomi massage en de Balinese massage en het Lushly ritueel. Het is maar net waar u behoefte aan heeft op dat moment.

Een massage is niet alleen ontspannend, maar heeft ook een positieve werking op vermoeide spieren of pijnlijke gewrichten. Het Lushly ritueel is bijvoorbeeld een wasmassage en een lichaamsmassage, waarbij uw lichaam wordt gereinigd en gescrubd met Lushly soak. Bij ons kunt u terecht voor de volgende massages in Zwolle-Zuid:

Ayurvedische massage

Een Ayurvedische massage in Zwolle zorgt er voor dat de balans tussen uw lichaam en geest weer hersteld wordt. Tijdens deze heerlijke massage in Zwolle-Zuid gebruiken wij verschillende warme kruidenoliën. Deze massage zorgt ervoor dat u ontspant en slapeloosheid, stress en vermoeidheid bestreden worden.

Bindweefsel massage

De bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding van de huid. Hierdoor wordt de huidvernieuwing en de aanmaak van het lichaamseigen collageen gestimuleerd. Een bindweefselmassage in Zwolle draagt bij aan huidverbetering en huidverjonging.

Hotstone massage

Tijdens de hotstone massage in onze praktijk in Zwolle ontspannen wij uw spieren met behulp van de warme vulkanische stenen. Uw spieren en lichaam en geest ontspannen zullen weer helemaal ontspannen.

Sportmassage

Wanneer u kiest voor een sportmassage zorgt u er onder meer voor dat de afvalstoffen in het lichaam sneller afgevoerd worden. Hierdoor herstelt uw lichaam beter en sneller.

Relax massage

Kiest u voor een relax massage in Zwolle? Uw huid wordt tijdens deze massage zachtjes gemasseerd met warme olie. Hierdoor voelt u dat uw spieren en het onderhuidse bindweefsel losser worden. Doordat uw huid lekker warm wordt kunt u heerlijk ontspannen.

Balinese massage

De Ayurvedische massage herstelt de balans tussen uw lichaam en geest! Deze van oorsprong Indiase massage is een zachte energetische massage met veel strijkbewegingen, waarbij verschillende warme kruidenoliën rijkelijk worden gebruikt. In deze massage worden massagetechnieken gecombineerd met het stimuleren van de Marma punten. Marma punten zijn drukpunten uit de Ayurveda

Lomi Lomi massage

Lomi Lomi massage is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met de onderarmen wordt gemasseerd.

De Lomi Lomi massage herstelt de levenskracht en heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen.

Combineer uw massage met een andere schoonheidsbehandeling

Naast onze diverse massages kunt u bij ons terecht voor:

Over Schoonheidsinstituut Allure

Saskia en William zijn de eigenaren van Schoonheidsinstituut Allure. Saskia is allround schoonheidsspecialiste, huidcoach, medisch pedicure en veel meer. Tijdig huid- en voetproblemen herkennen? Dat is geen probleem voor Saskia. Saskia adviseert en informeert u over de mogelijke behandeling voor uw situatie. Hierdoor krijgt u altijd een persoonlijk advies dat volledig past bij uw situatie.

William is sportmasseur, waardoor hij enorm veel kennis heeft over de huid, spieren en botten. Kortom: een combinatie die elkaar perfect aanvult. Bij Schoonheidsinstituut Allure kunt u rekenen op onze deskundigheid, met daarbij altijd een persoonlijke benadering. Wij nemen de tijd voor u, zodat we u altijd het beste kunnen helpen. We zorgen er graag voor dat u dankzij de juiste behandeling weer goed in uw vel zit.

Maak gelijk een afspraak voor een massage in Zwolle

Wilt u bij ons komen voor een massage in Zwolle of voor een andere behandeling? Wij zijn u graag van dienst! Maak gauw een afspraak voor een heerlijke massage in Zwolle-Zuid. Bij ons kunt u, tijdens elke behandeling, rekenen op tijd en aandacht.

Neem gerust contact met ons op, zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken via 038 – 46 04 505. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen. We zien u graag terug in ons schoonheidsinstituut in Zwolle-Zuid!

https://www.schoonheidsinstituutallure.nl/