Grotemarkt beraad
Image default
Beauty en verzorging

Mijn ervaring met de Schoonheidsspecialiste in Hengelo

In de loop der jaren heb ik enige ervaring opgedaan met schoonheidsspecialistes, en deze speciale Schoonheidsspecialiste in Hengelo is de laatste die ik heb bezocht. Dat is me heel goed bevallen, deze Schoonheidsspecialiste in Hengelo weet waar ze mee bezig is en doet met een zekere passie haar werk. Ze is zeer kundig en ervaren, en weet erg veel van voeding, en de invloed daarvan op je huid. Deze Schoonheidsspecialiste uit Hengelo weet waar ze het over heeft, bovendien heeft ze een enorme ervaring met cliënten opgedaan in de loop der jaren. Ze gebruikt alleen maar zuivere producten zonder kunstmatige toevoegingen, en dat spreekt me wel aan.

Door verhuizingen verschillende schoonheidsspecialistes leren kennen

Toen mijn oudste kinderen uit de luiers waren gunde ik mezelf es een bezoekje aan een plaatselijke schoonheidsspecialiste. Ik denk dat ik nieuwsgierig was, ik was nogal wat afgevallen, en bij een nieuw lichaam hoort ook een nieuw gezicht. Ik zal ook wel bij de kapper hebben gezeten. Afijn, ik herinner me dat de salon in de kelder was gevestigd. Na een verhuizing zocht ik weer een andere, als het niet klikte ging ik een ander zoeken. Met de Schoonheidsspecialiste uit Hengelo klikte het wel meteen. Dat is wel heel belangrijk, dat je je op je gemak voelt, thuis voelt, bij haar in de stoel. Ik voelde me bij de Schoonheidsspecialiste uit Hengelo direkt op m’n gemak. Ze raffelde het programmaatje niet op de automatische piloot af. 

Het is iets heel persoonlijks, bij een schoonheidsspecialiste in de stoel. Ze ziet vaak dat je in een onrustige periode zit, of veel verkeerde dingen aan het eten bent, of te weinig rust en slaap krijgt. En meldt dat dan op een tactische manier. En dat is ook een gave, mensenkennis en tact hebben.