Grotemarkt beraad
Image default
Beauty en verzorging

Verwen uw uiterlijk eens wat vaker

Kapsalon Utrecht is the place to be als u op zoek bent naar een nieuw kapsel of andere beautywensen heeft. Bij kapsalon werken meerdere gepassioneerde meiden die van haren knippen en kleuren tot aan het zetten van make-up doen. Zij hebben ervaring en liefde voor hun vak.

Goede kwaliteitsmerken

Wij maken gebruik van verschillende bekende merken. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit. Dat is ook iets wat wij graag leveren bij kapsalon Utrecht. De make-up merken die u hiertegen kan komen zijn: Mac, Phibrows en Blink lash stylist. Op gebied van haar verzorging en kleuring maken wij gebruik van het merk Keune. Veel van u zullen hier wel bekend mee zijn. Heeft u geen idee van de producten of merken dan kunt u ons er altijd naar vragen of het opzoeken. Er is veel te vinden op het internet. Van meningen en reviews tot feiten en uitleg. Ook zijn er vast foto’s en filmpjes beschikbaar. Wilt u weten waarom wij deze producten gebruiken, dan kunt u hier altijd naar vragen.

Kapsalon Utrecht bevindt zich aan de Leidsche Rijn. Op de website kunt u meer informatie vinden over de openingstijden, de exacte locatie en ook staan er meerdere reviews op. Voor meer vragen en antwoorden of om een afspraak te maken kunt u bellen naar het nummer. Ook deze staat vermeld op de website van kapsalon Utrecht.

Veel mogelijkheden en diensten

Speciale diensten waar u voor kunt kiezen zijn bijvoorbeeld de bruidskapsels, wimperlifting, Phibrows microblading, permanente make-up, een keratine behandeling op uw haar, wimperextensions, epileren van uw wenkbrauwen, visagie, opsteken van uw kapsel voor feesten, haarextensions en kleuren, styling en verzorging van het haar. Enkele diensten zullen permanent zijn, maar moeten wel worden bijgewerkt. Van andere diensten zult u een  dag, een week of meerdere weken plezier hebben. Dat hangt af van hetgeen dat u heeft gekozen.