Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Isoleer je huis met raamfolie

Raamfolie wordt niet alleen gebruikt om de kamer op te fleuren. Ook kan raamfolie gebruikt worden om je huis te isoleren. Tegenwoordig zijn er veel isolerende raamfolies te verkrijgen. Met de gasprijzen van nu zijn deze natuurlijk zeer welkom. Je wilt namelijk alles doen om je gasrekening laag te houden. Eerder bestonden er alleen isolerende folies voor enkelglas. Dat is nu niet meer zo want je hebt nu ook folies voor dubbelglas. Zo zorg je dat je echt alle tocht weert zelfs als je dubbelglas hebt. Alle beetjes helpen want alles is al duur genoeg tegenwoordig. Bij de webshop www.plakfoliewebshop.nl zijn een hoop isolerende raamfolies te verkrijgen. Sommige folies kunnen zelfs op een gekozen maat gesneden worden.

 

Houd je gasrekening onder controle

Er zijn gelukkig nog veel meer mogelijkheden om je gasrekening onder controle te houden. Wil jij ook alles doen om je rekening zo laag mogelijk te houden? Volg dan de volgende tips op:

 

  • Draag warme sokken: voor in huis kun je heerlijke fluffy huissokken krijgen. Hiermee zorg je dat je voeten warm blijven. Wat er uiteindelijk weer voor zorgt dat je lichaam warm is. Een zeer grote aanrader dus!

  • Zet thee alleen met een waterkoker: het zetten van thee met een waterkoker is heel snel gedaan. Ook is het niet alleen energiezuinig je bespaard ook gas. Je hoeft namelijk niet het gasfornuis aan te steken ervoor. Ook hebben wij nog een bonus tip voor thee te zetten. Houd de thee warm op een theelicht.

  • Kleed je warm aan: bij koud weer kun je niet genoeg laagjes dragen. Ook is het handig om eens te kijken naar de stof van je kleding. Wol is de warmste stof die je kunt hebben. Let wel altijd goed op met het wassen van wol. Je wilt namelijk niet dat je trui verpest wordt hierdoor.

  • Gebruik dekentjes: heb je het vaak koud als je ’s avonds op de bank hangt? Dan is het verleidelijk om de verwarming hoger te zetten. Dit willen we natuurlijk voorkomen, denk aan de gasrekening! Leg een lekker warm dekentje over je heen en je krijgt het vanzelf warm. Een grote kop thee erbij en je zal het heerlijk warm krijgen.

  • Gebruik warm makende kruiden: denk hierbij aan bijvoorbeeld kaneel, kardemon, zoethout en cayennepeper. Allemaal gemakkelijk te gebruiken in gerechten of thee.

 

https://www.plakfoliewebshop.nl