Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

FDA keurt noodgebruik COVID-19 sneltest van Healgen goed

Vanwege de goedkeuring van de FDA zal de grootste Noord-Amerikaanse handelaar voor Healgen, een assistent van Zhejiang Orient Gene Biotech, maker van de COVID-19-sneltest, beschikken over voldoende flexibele testeenheden voor klinische expert begint begin juni, bevestigt de hoop dat er een groot aantal tests beschikbaar zal zijn, genoeg om aan bestaande pre-requests en toekomstige verzoeken te voldoen. Zhejiang heeft op dezelfde manier BioScience genoemd als de Amerikaanse handelaar voor de COVID-19-test en heeft meer dan 1,4 miljoen snelle tests aan de organisatie overgedragen voor toe-eigening in het land. In Nederland zijn er een beperkt aantal aanbieders die de Healgen sneltest verkopen.

COVID-19 antistoffen sneltest

COVID-19 IgG / IgM snel testen zijn een eenvoudig te gebruiken testeenheid die slechts 10 minuten geeft en zijn bedoeld voor gebruik met volledige bloed-, serum- of plasmatesten. Met een ernstige mate van nauwkeurigheid herkennen de eenheden IgM dat in het bloed kan verschijnen binnen drie tot vijf dagen na het broeden en IgG dat verschijnt wanneer 14 dagen. Als kenmerk van de FDA-enquête ontdekte een studie van de National Institutes of Health (NIH) met contrasterende snelle testeenheden dat de COVID-19 sneltest een ongelooflijke uitvoering vertoonde. De Healgen Corona tests zijn goedgekeurd voor het gebruik van oplossingen, alleen voor gebruik in hoge of bescheiden complexe CLIA-laboratoria. De verpakkingen hebben een realistische gebruiksduur van twee jaar vanaf de fabricagedatum en kunnen op kamertemperatuur of in een koelbox worden opgeborgen.

“We hebben positieve input gekregen over de test van onze klanten en autonome onderzoeken, dus keurt de FDA Emergency Use Authorization goed wat we zeker wisten van echte klinische toepassingen”, aldus Albert Berger, Chief Executive Officer van Confirm BioSciences. “Deze pandemie is een enorme test voor klinische experts en elke andere persoon, en als een belangrijke handelaar zijn we blij ons steentje bij te dragen om een ​​testlimiet op te bouwen met als doel dat medische zorgexperts kunnen helpen de verspreiding van de infectie te beperken.”

Corona sneltest bestellen

De Corona sneltest van Healgen is nu eenvoudig online te bestellen. De test maakt het testen makkelijk en snel, want binnen 10 minuten kan er een uitstekende diagnose worden gesteld. Dit maakt het mogelijk voor zorginstellingen, klinieken, en bedrijven, om zelf hun zorgpersoneel in te zetten om op grote schaal werknemers en patienten te testen met de Corona sneltest. In tegenstelling tot de alternatieve test (PCR) welke tot wel 2 dagen kan duren, is de Healgen dus de oplossing. Werkgevers en instellingen besparen hiermee niet alleen veel tijd maar ook veel geld. Het personeel hoeft dus niet meer via een teststraat of via de GGD getest te worden, en dat is de oplossing waar iedereen naar op zoek is. 

De sneltest bestellen kan eenvoudig online

Houders van een BIG registratienummer kunnen de sneltest makkelijk online bestellen. Een BIG nummer is echter wel vereist om te voorkomen dat particulieren of niet bevoegden aan de haal gaan met de Corona test. Zowel de antistoffen test (IgG/IgM) als antigeen sneltest is uitsluitend bestemd voor zorgverleners. Niet iedereen kan de goedgekeurde Corona sneltest bestellen dus. Niet voor particulier gebruik dus. De zelftest, welke wel voor particulier gebruik is, staat er wel aan te komen.