Grotemarkt beraad
Image default
Hobby en vrije tijd

Eersteklas zaden om thuis te kweken nu online te koop

Voor beginners is gorilla glue autoflower een uitstekend zaadje. Autoflowering planten zijn zelfbloeiers. Ze zijn -in vergelijking met niet-autoflower planten- veel minder afhankelijk van licht en seizoenen. Gemiddeld genomen begint de bloeiperiode al na 3 weken. Voor gorilla glue geldt een totale bloeiperiode van 56 tot 70 dagen. Als je besluit binnen te gaan kweken, zoek dan een ruimte die hoog genoeg is voor plantjes van 100 cm: de maximale hoogte van deze plant. Buitenkwekers kunnen daar nog eens 50 cm bij optellen. Voor buitenkweek is gorilla glue overigens prima geschikt; de schimmelbestendigheid is hoog. Een kleine toelichting wat de naam betreft. Als je de toppen van de plant afknipt, zul je merken hoe kleverig ze zijn. Dit is een goed teken, want het betekent veel THC. Verhoudingsgewijs ligt de CBD-waarde laag:
-THC: 26%;
-CBD: 1%.

Een bekend en populair zaad is northern lights autoflower. De planten groeien goed en snel. De opbrengst is groot. Plantjes die binnen gekweekt worden, leveren 175 tot 200 gram per vierkante meter. In de buitenlucht mag je 250 tot 400 gram per vierkante meter verwachten. Het CBD-percentage is 0,2%, de CBD-waarde 20%. Mensen die deze stuff roken, omschrijven het gevoel dat je erdoor krijgt als vrolijk, hongerig, relaxed en slaperig. Per zaad staan overigens reviews op weedseedsexpress.com. Binnen- en buitenlandse klanten beschrijven hun ervaringen en geven sterren.

Tot slot leuke weetjes en handige gegevens over Weed Seeds Express. Dit bedrijf is actief op de volgende sociale media: Instagram, Twitter en Pinterest. Op Twitter worden kortingen en aanbiedingen aangekondigd. Instagram en Pinterest kun je checken voor leuke filmpjes en foto’s. Weed Seeds Express richt zich niet op commerciële partijen. De zaden worden in zakjes van 5 of 10 verkocht en zijn bedoeld voor kleinschalige, persoonlijke kweek. Bij alle aankopen via Weed Seeds Express geldt een bedenktijd van 14 dagen. Dit zogenoemde herroepingsrecht betekent dat je zonder opgaaf van reden af kunt zien van de koop.

https://weedseedsexpress.com/nl