Grotemarkt beraad
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart Brussel

Boek je ballonvaart in Brussel met C-Air! Ballonvaren heeft iets magisch en daar kan je zonder problemen deel van uitmaken. Een ballonvaart is toegankelijk voor iedereen. Wij spreken met je af op de opstijglocatie. Tijdens de briefing maakt onze crew alles klaar om op te stijgen. Een ballonvaart in Brussel duurt circa 1 uurtje. Na de ballonvaart nemen wij de tijd om met onze passagiers nog een glaasje champagne te drinken.  Op het einde van een prachtige avond of ochtend krijg je ook nog een balloncertificaat mee voor thuis tegen de muur.

Ballonvlucht boven Brussel

Is een ballonvlucht in Brussel toegestaan? Nee, boven Brussel mogen we jammer genoeg niet ballonvaren. Wij hebben uiteraard wel andere locaties waar ballonvluchten zijn toegestaan.

Rond Brussel hebben wij uiteraard opstijglocaties zoals: Aarschot, Affligem, Ternat, Asse… Je kan ons vrijblijvend contacteren en wij helpen je graag verder aangaande je ballonvlucht in Brussel

Ballonvaart in Brussel of verkies je liever je eigen regio

Uiteraard organiseert C-Air niet alleen je ballonvaart in Brussel. C-Air heeft tal van opstijglocaties in Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Limburg.

Ballonvaart Gent 

Een ballonvaart boven Gent is super ontspannend, je kan al ballonvaren voor de prijs van 139 euro per persoon. Wil je zelf niet de lucht in? Je kan tevens bij ons een cadeaubon aankopen. Een ongelofelijk geschenk voor je familie, klant of geliefde.  

Is het mogelijk dat de vlucht uitgesteld wordt of verplaatst wordt?
Ja, dit is mogelijk bij teveel wind, regen of lage bewolking bijvoorbeeld. Wij vinden het steeds belangrijk dat de hoogste veiligheidsnormen worden nageleefd, dit is onze absolute prioriteit. Indien dit het geval is plannen wij uiteraard onmiddellijk een nieuwe datum in met onze mensen.

Meer ontdekken over de mogelijkheden of een ballonvlucht online boeken? Neem een kijkje op de website van C-Air ballonvluchten. Daar regel je alles met enkele drukken op de knop. Lekker makkelijk.

https://www.cair-ballonvaart.be/ballonvaart-brussel/