Grotemarkt beraad
Image default
Hobby en vrije tijd

Leuk idee, een familieboek maken via Bookadew

Je hebt een grote familie en dan is het erg leuk om zelf een familieboek maken via Bookadew. Dit bedrijf heeft heel veel mogelijkheden. Te denken dat je één boek kan laten drukken en niet meteen meerdere exemplaren moet bestellen. Voordeel hiervan is dat je precies kan aangeven hoeveel je nodig hebt. Hierdoor hoef je niet onnodig boeken te bestellen, waar je toch niets mee doet.

Online kan je zien hoe je te werk moet gaan, voordat je tot een bestelling over kan gaan. Als eerste begin je om leuke anekdotes en foto’s te sparen. Daarna een mooi verhaal gaan verzinnen en op papier zetten.

 

Een geslaagd cadeau, zelf gemaakt

Onze familie heeft naast een geslaagde reünie nu ook een geweldig mooi boek met veel herinneringen. Elke keer wanneer we bij elkaar komen, dan wordt het betreffende boek wel weer tevoorschijn gehaald.

Wil jij ook een geweldig mooi boek maken en deze af laten drukken, dan ben je hier aan het juiste adres. Wil jij een jaarboek, een portfolio, of zelfs een prentenboek met de tekeningen van jouw kinderen hebben, dan is een kijkje op deze website zeker aan te raden. Want wat is nu leuker dan een eigen boek met jouw verhalen, of mooie tekeningen van jouw kinderen te laten drukken in een fraai boek met een harde kaft.