Grotemarkt beraad
Image default
Hobby en vrije tijd

Een cocktail workshop door Bar Company is altijd een succes

Organiseer je een evenement, een feest of wil je gewoon enorm graag weten hoe je super lekkere cocktails moet maken dan is de cocktail workshop van Bar Company wat jij nodig hebt. Bar Company regelt namelijk enorm leuke cocktail workshops. Even kort over Bar Company. Bar Company is een bedrijf dat verschillende typen bar concepten met personeel verhuurt op locatie. Denk hierbij aan koffiebars, juicebars en natuurlijk cocktailbars. Bar Company heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het schenken van heerlijke cocktails en ze geven al enige tijd dus ook workshops. Wat is er nodig voor een heerlijke cocktail? Stir, strain en shake. Ken jij deze termen? Dit en nog veel meer word allemaal haarfijn uitgelegd tijdens de cocktail workshop van Bar Company.

Hoe ziet een cocktail workshop eruit?

Bar Company heeft een programma opgezet voor de workshop maar dit kan in overleg uiteraard veranderen. De basis ziet er als volgt uit. Er wordt van te voren afgesproken welke cocktails er gemaakt zullen worden. Over het algemeen zullen dit er drie zijn. De cocktail workshop wordt gestart met een stukje theorie over onder andere bepaalde ingrediënten, verschillende tools en soorten drank. Vervolgens gaat een cocktailshaker een cocktail maken. Hierbij zal ook uitleg zitten. Hierna gaan alle deelnemers zelf aan de slag. Dit word herhaalt voor alle drie de cocktails. En als laatst moet er natuurlijk geproefd worden!

Wat heeft Bar Company van jou nodig voor de workshop?

Het mooie van de cocktail workshop van Bar Company is dat zij niks nodig hebben. Alle benodigdheden gaan mee. Glaswerk, flessen drank, garneringen en zelfs het ijs. Wanneer er bijvoorbeeld geen tafels zijn of wanneer deze niet gebruikt kunnen worden gaan deze ook gewoon mee. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken!

https://www.barcompany.nl/