Grotemarkt beraad
Image default
Hobby en vrije tijd

Tips voor weekendje weg met de hond

Wilt u een vakantie of paar dagen weg met de hond plannen, maar wilt u geen lange autoritten maken met de hond achterin? Geen probleem, er zijn genoeg mooie plekken in eigen land voor een paar dagen weg met de hond. Zo kunt u heerlijk uitwaaien aan het strand, wadlopen op de Waddeneilanden óf mooie boswandelingen maken op de Veluwe. De laatste is favoriet van vele hondeneigenaren én hun trouwe viervoeters. Bovendien biedt een weekendje weg op de Veluwe diverse overnachtingsmogelijkheden waar honden ook zijn toegestaan. Genoeg redenen dus om binnenkort een paar dagen weg met de hond te plannen.

De veelzijdige Veluwe

De Veluwe is wellicht de meest veelzijdige plek voor een weekendje weg. Een ideale locatie voor mooie wandeling met uw viervoeter. Tijdens alle vier de seizoenen kunt u hier genieten van de natuur in haar pure vorm. De eerste zonnestralen in de lente, de paarse heide in augustus en de mooie bossen in winterse sferen maken deze plek het hele jaar door sprookjesachtig. En goed nieuws, want uw hond is op verschillende gebieden op de Veluwe toegestaan. Op de website van Staatsbosbeheer staat duidelijk omschreven om welke gebieden het gaat.

Verblijven op de Veluwe

Bent u geïnteresseerd in een verblijf op de Veluwe met uw hond? Bekijk dan de overnachtingsmogelijkheden bij Van der Valk hotel Apeldoorn – de Cantharel. Zo heeft u keuze uit een ‘Honden Welkom’-arrangement, waarbij u profiteert van alles in één voor een voordelige prijs. Bij dit arrangement kan uw hond op uw kamer slapen. De hondenmand is geschikt voor kleine tot middelgrote honden. Heeft u liever keuze uit de overige 8 soorten hotelkamers, 5 soorten suites, 2 soorten familiekamers of het landhuis? Dan kan uw hond ook gedurende de nacht verblijven in de hondenkennel die voorzien is van alle faciliteiten voor een comfortabele nacht. Deze kennel is ook het meest geschikt voor grote honden. In het hotel zijn honden meer dan welkom in de brasserie en op het terras. Voor een wandeling hoeft u ook niet ver te lopen, want het hotel grenst direct aan een bos. Kortom, zoekt u een hotel met hond op de Veluwe? Hotel Apeldoorn – de Cantharel biedt diverse faciliteiten voor uw hond die een weekendje weg naar de Veluwe nóg leuker maken.

Voor meer informatie bezoekt u de website van vandervalkapeldoorn.

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/